Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a dobrze;p trochę nie wyspana jestem;p a tak pozatym to dzień miło spędziłam...wiesz zakupki... upiekłam serniczka zrobiłam sałatke a teraz odpoczywam a co u Cb?
Serniczek mniam...A u mnie nudy tlumacze caly dzien i pije herbate z miodem na gardlo:)
W tych dwoch miesiacach caly czas mi sie cos przytrafia...Moze kolejny bedzie lepszy:D
...dobrze ..sprzatałam później zakupy i zleciala sobota...teraz odpoczywam;)
...widzę ze tez bylas na zakupach:-)
Ja zapelnialam wczoraj a dziś poszalm do galerii troszkę pochodzić po sklepach:-)
Troszkę kosmetyków...troszkę ubrań:-) ..wiesz jak to w sklepie ..ciężko się powstrzymać:-)
Oj tak...a powiem Ci ze dziś zaszalałam z podkladami do twarzy i kupilam aż 3..to samo szminki achh...życie kobiety ;pp
ja nie używam podkładów wiec akurat z tym nie mam problemów;p
za to zawsze zaleje jeśli chodzi o puder w kamieniu;p mam tego w domu chyba 15 różnych kolorów i marek;p
Ja uzywam tylko podkładów ...i powiem Ci ze mam ich 54! ..akurat dzisiaj liczylam ;D
..za to pudrow sypkich , w kamieniu, mineralnych ..żadnych nie uzywam:-) ...wysuszaja mi skore...
a ja mam na odwrót jak nałoże podkłądn na twarz to widać mi suche skórki mimo że wcześniej nawilzałąm skóre a jak naloze puder w kamieniu albo mineralny to jest super efekt;p nawet nie widać ze ma Go na sobie a mimo to tuszuje jakieś tam niedoskonałości;p
Oj kochana 54 podkłady to zaszalałaś;p
Każdy musi znaleźć cos dla siebie odpowiedniego:-) ...
..noo powiem Ci ze aż się zdziwilam..troszkę z tym przesadzam ale szukam ciągle podkładu idealnego:-)
o to troche poszukasz... iezko znaleźć ten "jedyny" ale warto szukać...
ja za to mam fioła na punkcie tuszy do rzes;p mam ich 38 ;-p
..oj tak jz kocham tusze do rzęs;D tez mam sporą kolekcje;pp...i szminki uwielbiam je:-)
TAK!! ja uwielbiam odcienie czerwieni...najbardziej tania krwista czerwień<3 ...
Ach nie może być inaczej:-) ..kobieta kobietę zrozumie zawsze ;D ..zwłaszcza jesli w gre wchodzą kosmetyki hihi;pp
o tak;p a zauważyłam tez że najlepsze rzeczy są wtedy kiedy ja mam mało kasy :-(