Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
no sa dziwni troche :) wiesz ja tez wychodze z zalozenia, ze jak dziecko jest dziewczynka to niech tak wyglada a nie, zeby kupowac ubrania w dziale dla chlopca
wiesz nie sa zli tylko olewaja dziecko i mysla o swoich przyjemnosciach zamiast sie pobawic z dzieckiem. dzieciak ma ponad 2.5roku jak moja a chodzi nadal w pampersie bo twierdza, ze im tak wygodnie no to daj spokoj a moja juz w nocy bez pampersa spi.
Moja sasiadka zas ma nadopiekuncza babcie , ktora nie pozwala sie zajmowac jej dzieckiem ojcu... A matka musi sie pytac czy moze wyjsc z dzieckiem...
no ja bym na to nie pozwolila. Dobrze, ze za granica mieszkam bo moja tesciowa jest taka troche nadopiekuncza jak bylam w PL na urlopie z Ala to mnie strasznie wkurzala czasem jak mi mowila zebym zalozyla malej cos grubszego bo niby zimno
Zawsze musza wtracic swoje trzy grosze.. Tak najlepiej z dala od tesciowej i tylko raz na jakis czas zostawic dziecko na wakacje czy cus.;)
To dam Ci przyklad ze moja tesciowa nie zostanie. W zeszlym roku mialam z mezem na mazurry jechac i ze znajomymi a tesciowa z moja Ala zostac, ale moje kochane dziecko nie bylo do niej przekonane a jak moj maz mowil jej zeby sie zainteresowala i posiedziala i pobawila sie z Ala to mowila ze ona musi obiad zrobic bo to jest dla niej wazniejsze. I wez kogos o cos popros...
ale czasem trzeba odpoczac od dziecka :) a to byly tylko 3dni. No teraz to nikogo nie prosze albo zabieram ją ze soba jak mam cos do zalatwienia albo jak jest w przedszkolu :)
hahahhahahah, jesteś kolejną osobą która o to pyta:D Bardzo dobrze:d Kolejny dzień w pracy odhaczony:D
No no to teraz odpoczywamy ;). Znalazlyscie jakis serial nowy do ogladania w czasie tej strasznie dlugiej przerwy.?
Ranyyy , a ja wlasnie mam takiego smaka na male piwko.. Wez no daj troche.
A ja wlasnie probuje cos sobie zrobic na kolacje. Stoje juz chyba 10 minut przy lodowce i nie wiem co wziac.. Sama kielbasa.. Ludzie ilez mozna jesc tej kielbasy.. Jak zwykle nie ma tego na co mam ochote ;p
Kiełbasa jest bardzo dobra;p ja mogę jeść mieso codziennie;p w każdej postaci;p
Oj mam jeszcze jedno piwko to już Ci wysyłam;-p
No mnie tez tak wynuudzil.. Nic sie nie dzialo. A mialem taka nadzieje ze w koncu cos sie stanie.. Chociaz ta Aleksandria podejrzana jakas jest.
już zapomniałam jak wygląda jego twarz;p a Carol w tym sweterku i spodniach wyglądała groteskowo;p
O ranyy jeszcze Carl.. Zapowiada sie wielka milosc Carla i tej dzikuski... Ja tez sie zdziwilem jak sie ogolil i obcial. Jakos dziwnie wygladal xd. Daryl tez moglby cos ze soba zrobic bo jeszcze troche i nie bedzie go widac pod tymi wlosami xd.
Ostatnie slowa w odcinku byly fajne ;p
o The walkin dead;p a konkretnie o carlu;p i czy Laurel jest od niego gorsza;p