Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a u mnie też dobrze;p w miarę spokojnie;p
Kochana zdecyduj się na jakiegoś awka ;p
Wiesz, ostatnio się zastanawiałam kogo moga uśmiercic w Arrow, i teraz wpadłam na pomysł ze nikogo nie uśmiercą, ale po prostu team się całkowicie rozpadnie. Dlatego może stąd te zdjęcia o których mi mówiłas
wiesz co uśmiercą... Potwierdzili to... wiadom że nie będzie to Digg i felka - bo to tez potwierdzili....
wiesz Team może się rozpaść ale te wpisy Coltona i amell jasno dały do zrozumienia ze ktoś umrze....
Ale ostatnio myślałam że może to być Maseo?
w to wątpie... on przechodzi do tego nowego serialu....
ale w sumie w tym serialu będą podróże w czasie wiec wszystko możliwe
Wiemy nie od dzisiaj , że oni przesadzają z tym nakręcaniem , również może się okazać, że po prostu uśmiercą tego synka Maseo, a te emocjonalne sceny, o których pisał Amell/Haynes moga odnosic się do całego teamu tj pozegnania...
wiesz może tak... tak ostatnio myślałam że śmierc Malcolma nie była by emocjonalna... ewentualnie Roya i Lanca mogłaby być... ale wydaje mi się ze ta dwójka jest bezpieczna....
Przeciez by nie zdradzili takiego czegoś jak smierc bohatera ( wiedzielismy cos o Moirze/ Sarze?). Teraz wszyscy sie nakrecaja ze moga usmierc jedna z ulubionych postaci to pozniej łatwiej przyjmą rozpad teamu. Wiesz, beda sie pocieszac tym, ze przynajmniej nikt nie umarł...
ale mi się nie wydaję że Team się rozpadnie.... No chyba że Oliver rzeczywiście przyjmie oferte Ra'sa....
byc moze, ale coś musi sie stac, ze zdecyduje się na ten krok... Chyba ze jest taki głupi i zrobi to wczesniej:D
albo się nie zgodzi...a Ra's konsekwentnie będzie niszczyć życie Olivera żeby ten w końcu stracił wszystkich i myślał że nic innego mu nie pozostaje tylko przyjąć jego propozycje
złomiarz zniknie ze S.C ;-p
swoją droga on w tym nowym serialu jest potrzebny jak dziura w moście xd