Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
p Tym samym pomyślałąm;p w jego ciełe będzie żyć:
1.Oliver
2.Arrow
3.Ra's
4.Batman
i każda wersją będzie gorsza od drugiej;p
taaa, on zostanie Al Ghulem i znowu bedzie marudzić bo coś nie bedzie mu pasować, zateskni za Laurel i jej palką:D
ojej dziekuję, w takim razie ja zapraszam na 3bita, sama zrobilam:D Tak weekend swietnie, odpoczełam,spotkalam się z przyjaciolmi nadrobiłam zaległosci w domku:D
jakby bylo blizej to bym skorzystala z zaproszenia :) ja ogladalam skoki narciarskie w sobote a niedziela spokojnie w ogrodku z cora :)
ja w ogole na zaden medal nie stawialam widzac ich forme :) ale ciesze sie, ze Norwegowie wygrali :)
:) no ciekawe czy w PS cos sie zmieni. Niestety znow zawiedli mnie Słowency, ale w Soczi bylo to samo. No i dobrze szkopom, ze poza podium byli :) a tak regularnie ogladasz skoki czy tak tylko te mistrzostwa? :)
Wiesz, mnie już meczy to co się dzieje obecnie w skokach i przede wszystkim ta cała punktacja za wiatr bo jest to jakis sposób na ustawianie wyników. A jeśli chodzi o moje ogladanie to nie zawsze mam czas, ale staram się rzucic okiem, akurat druzynówkę ogladałam, ale konkursów indywidualnych nie bo bylam poza domem.
No, ale dobrze, ze w ogole jakies punkty za wiatr sa. No ja lubie ogladac i staram sie nie przegapiac konkursow :) Masz jakichs faworytow?
Kibicuje naszym, teraz tak nie siedze w skokach jak wczesniej, wielu moich ulubionych skoczków zakonczyło kariery ale ci co zostali to lubię Simona Ammanna, Andersa Bardala, Noriakiego Kasai:)
No ja Bardala tez. Lubie tez Prevca bo potrafi pokazac pazur :) Ale zeby komus konkretnie kibicowac to tak nie raczej :)
Hahhaha, wyobrazam sobie scenariusz: Oliver zażywa kąpieli w Lazarusie i postanawia zadzwonić do Starling City, wybiera pierwszy numer do Laurel i puszcza jej w tle muzyczkę I just called to say I miss you Chicken:D
wole wersje " I juz called to say I Love You" Stevie wondera :) Laurel tak by sie podniecila z wrazenia, ze zaczelaby sie masturbowac tą swoją pałką :)
Ja tez wolę ta wersję z I love you, ale zmuszona bylam trochę ją zmodyfikować:D Pewnie masz rację, ona od spojrzenia Olivera dostaje orgazmu. Cassidy ma tak samo, patrzy na Amella jak jakas modliszka:D:D
moze ma na niego chcice :) No jak Oliver do niej gada to zawsze jakies ma takie spojrzenie jakby jej sutki stwardnialy :)
Ajj dużo pracy miałem nawet po godzinach. Ale ten tydzień się lepiej nieco zaczął :) Grałaś może w gry z Arkham?