Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nie licz na takie Emocje przy Arrow... Jedyne czym nas uraczy troll to kolejne miny Olivera
Taa...ja się ciągle oszukuje...
...a widzialas zwiastun sezon The Flash..?
O ile mnie wzrok nie mylił to Joe stanie oko w oko z ..Grodim!!?
Postać mi się bardzo podoba...gorzej z jego zachowaniami...wiesz raz do rany przyloz a raz przeloz przez kolanko...
No i o to chodzi, ze ma nas zaskakiwac :) Taki czarny charakter to ja lubie :) Tylko mi sie zmana uczuc Iris do Barry'ego nie podoba.
...oo tak ..ona mi tak strasznie działa na nerwy;/...idiotka...jeszcze zespsuje Barrego...
ale z dwojga zlego wybralabym Laurel. Ostatnio widzialam wspolne zdjecie aktorow z Arrow i Cassidy jest tam strasznie wychudzona wg mnie. Nieladnie to wyglada wg mnie
..ja czasem czuje się jak słoń;D...przyznaje otwarcie ze przy M mam 172cm...sama wiec rozumiesz;D
no ja mam ledwie 153cm to u mnie kilogramy bardziej rzucaja sie w oczy :) w zawci mialam kolezanke co miala 183cm i wazyla prawie 100kg i niekiedy jak stalam za nia to przed soba mialam tylko jej wielki tylek co nie bylo takie fajne :)
spoko, spoko :) sama mialam chwile wspomnienia i ten wielki tylek w wyobrazni :) bycie niskim nie zawsze jest fajne :)
..wszystko ma swoje złe i dobre strony;p..
Ja zawsze musialam się spotykać z wysokimi chłopakami ..i nigdy nie ubieralam szpilek na randki...ale później doszlam do wniosku ze co mi tam ...kobieta musi nosić wysokie obcasy bez różnicy czy jest niska czy troszkę wyższa...i od tamtej pory nie rozstaje się ze szpileczkami:-)
wiesz ja nie lubie kogos w sklepie prosic o pomoc jak nie moge czegos dosiegnac :) no ja na obcasach teraz to rzadziej chodze :) wiesz jak gdzies z corka ide to nie bede w obcasach za nia biegac :)
Aj ten czas tak leci ze ciezko się w tym wszystkim odnaleźć ...
...ani się obejrzysz a przyprowadzi Wam do domu pierwszego chłopaka;p hihi
no :) juz nawet z mezem kiedys o tym gadalismy, ze pewnie jakies wady bedziemy wynajdowac jak sie nam nie spodoba jakis kawaler :)
Haha to na 100%;pp...
Mój tato robi to do dnia dzisiejszego;p:-) ..-zawsze się tak bardzo tym denerwowalam a później stwierdzilam ze to w sumie urocze:-)
moi jakby cos powiedzieli na mojego męża to sama bym im ich wady wytknela :) przynajmniej wiesz, ze twoj tata sie Toba przejmuje i chce zebys byla szczesliwa :)
Ty to jesteś ostry charakterek;p:-) ...
..oj tak wiem o tym aż za dobrze:-) ...ale jestem szczęśliwa ze mam takich rodziców:-)
A Ty bys pozwolila swojego faceta krytykowac itp.? :)
jak moj maz byl u mnie pierwszy raz i pozniej pytalam mamy czy jej sie podoba to powiedziala, ze to mi ma sie podobac i ze to ja bede z nim spala a nie ona :)
Wiesz każdy ma własne zdanie...pewnie ze bym się rzucała ale wiesz ja mam z tym problem;pp
...haha w sumie czysta prawda w słowach Twojej mamy:-)
ja ogolnie to spokojny czlowiek jestem :) ale jak sie wkurze to bez kija nie podchodz :) a czasami specjalnie jestem zlosliwa i jeszcze mam z tego satysfakcje :) i brak wyrzutow sumienia :)
w sumie moze dlatego moj Brat chce mnie nawrocic na sciezke Boga :)