Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
..widziałam ze Emi znów siedziała kolo Amelia:-) -..a widzialas ten filmik gdzie In udziela wywiadu a ona daje mu chyba cukierka;p?
zdecydowanie;p Inni mogą sobie myśleć co chcą;p
Kochana a ty z tego swojego wypadu wrócisz do srody?
Nie..wracam w piątek rano..
..ale tablet +internet ze mną także będę na live:-)
kochana ja jutro nie dam rady Candy :-( we wtorek jade do legnicy i wyjeżdżamy z pracy o 5 nad ranem.... wiec wiesz chce trochę się przespac
Rozumiem:-) ...no pewnie ze musisz się wyspac:-)
..a jedziecie na jeden dzień?
tak na jeden dzień powinniśmy wrócić we wtorek wieczorem :-) a jak nie to najpóżniej w srode rano;p ale środe i czwartek i piątek mam wolny ;-)
no też się ciesze :-) wyspię się;p bo iść spać o 4 i wstawać o 6 to jest Hardkor ;-p
Ja tez ale wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ktoś robi tak jak ja i nie byłam na tym forum haha;D
Oby ;D..jak dobrze ze wracają te live'y ..znów wróci mój dawny tryb życiaD haha
Hej Rosie:-) ...a nie wiem;pp ja widziałam tylko kilka zdjęć:-) ...
..aa i cieszę się ze wracasz do życia live:-)
Nie trzeba:-) ..ja to rozumiem..choć nie ukrywam ze czasem mi smutno z tego powodu ..a czasem się wkurzam na Was ;pphihi
Kochanie omijaj Jego sceny;p ja Ci w tym potowarzyszę;p
Musimy się jeszcze z nim męczyć 8 odcinków :-(
co tam to tylko 2 miesiace:D:D Wiesz podejrzewam ze odcinki 17-18-19 beda najgorsze. Pol odcinka nie obejrze:D
dla mnie 18 będzie najgorszy:-( no nie ścierpię Felki rozpaczającej nad Palmerem
No Palmer pojawi się dopiero pod koniec odcinka jako nawiazanie do 17 odcinka.
Zastanawia mnie o co chodzi z tą paprotką... Ray bedzie w szpitalu i Oliver/Felka mu ją zaniosą
lub
Felka jest w szpitalu i to Oliver jej zanosi
Mowiłyscie ze Amell wstawił zdjecie w szpitalu wiec może odwiedza Felkę.
I teraz tak sobie pomyslałam w 18 odcinku Roy jest w stroju Arrowa, tak? A co jeśli on w ogole nie umrze tylko bedzie w wiezieniu, a Lance z teamem wymyślili to? Mhm, chociaz bardziej chyba pasuje jego śmierc, bo skad w takim razie scena pozegnania?
ale co Ty z ta paprotka... mamy się tylko dowiedzieć czy ona przetrwa w 19 odcinku...
a co do uśmiercenia to nicy to jest potwierdzone ze kogoś uśmiercą...a lance będzie przeciwko Oliverowi i wszystkim wiec to z tym że cos wymysla mi się nie zgadza...
a i to Ra;s powie Lancowi ze Oliver to arrow
mam nadzieję bo Taki Papa Lance mi się nie podoba;p ale wiesz on będzie winił Olivera za smierć Sary wiec nie wiem czy tak łatwo to odpuści
To ciagle winienie Olivera za wszystkie grzechy świata jest po prostu godne pożałowania. Slade wini Olivera za Shado, Ray za Anne a teraz jeszcze Lance za Sare i pewnie za to ze Laurel stała sie przez niego Kurczakiem.