Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami
oddanymi prawie wszystkiemu co z tym
serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie
znosisz Laurel witamy w naszych progach :)
To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi
zmartwieniami, poglądami, teoriami i
innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy!
Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć
Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać
między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa
encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki,
Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada,
"Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose",
Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda,
Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny
Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man"
"wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota”
”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn”
”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony
jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą
urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna
mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/
pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików
Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/
rodzynkowa%20rodzinka
nowy temat zaczynam :))
Skur wol teraz juz nie oglądam NCIS od kiedy Ziva odeszła, ale za to oglądam NCIS LA - kocham wręcz :D
Ja ogladam oba,szkoda ze nie ma Zivy ale Bishop tez moze byc,ale moze kiedys wroci:)
A co do LA to Hetty wymiata:)
o tak i Deeks, no i Callen, świetny O'Donell :) a oglądasz ten nowy NCIS New Orleans, tez ma fajny klimat jazz itd :)
Nie,ale moze kiedys sie skusze,Dobra ja lece ogladac,milego seansu ci zycze,czesc wam:)
dla mnie idealnie się z Tonym uzupełniali :D
Mania ja ide oglądać Snajpera, Clint wzywa :D
do jutra kochana :*
juz wiem Barrowman ma kampanie przeciw hejtowaniu legalizacji homoseksualnych związków małżeńskich, stad jego zdj na koszulce z zaklejonymi ustami i napisem F&CK H8 :) noo nieźle... ah ten Malcio :D
kochana rodzinko HAPPY ARROW DAY !!!!!! ;D
a tutaj kilka info o odc :)
1. Thea’s reaction to stress really seems to be wanting a shower. She mentioned that in the last episode and does so again in “Nanda Parbat.”
2. When ARGUS provides security, ARGUS really provides security.
3. If you like fight scenes, this episode should be a lot of fun for you. There are a few. Some are more one-sided than others.
4. Even Malcolm doesn’t see the League when they come for him.
5. Nyssa al Ghul shares a story about Sara laughing that may just make you shed a tear.
6. There’s a towel. You won’t forget that towel.
7. People building Atom super-suits shouldn’t work with no sleep, since their tools might accidentally destroy the entire building.
8. Although Laurel wants to make amends, her father is still not returning her calls.
9. Diggle’s home life and wedding plans have an unexpected effect on his work with Oliver.
10. An awful lot of things will change by the time “Nanda Parbat” comes to an end. Big things.
Witaj,witaj wlasnie widzialem Spoiler na FB w ktorym Thea sie przyznaje, ze sprzedala Malcolma:P
a ten clip to juz dawno był. jest jeszcze jeden z Rasem i Nyssa jak Ras kąpie się w Jamach :D
i jak Gra o Tron?? ja wczoraj obejrzałam Snajpera, dobry film, solidne wykonanie i gra aktorska na wysokim poziomie ale czegoś mi tam zabrakło. sama nie wiem :P
w dwie noce juz caly sezon skonczylem,ogladalem juz kiedys ale fajnie sie i tak oglada,To musze obejrzec tego snajpera:P
dla mnie najlepszym filmem z tego gatunku jest Helikopter w ogniu, nawet książkę posiadam :D ale Snajper warty polecenia jak najbardziej :)
no dobry jest :D hej kochana:* jak dzionek mija?? nastawienie do odcinka pozytywne??
Jestem w pracy ale już wszystko zrobione wiec ..odpoczynek;pp
Nastawienie hm..w sumie pozytywne;D będzie się działo:-) ...czekam bardzo na ten seans live Arrow:-) ..juz wczoraj brak Flasha mnie smucił;pp(ale Karol zaliczony;D)
hahaha no ja Karola olałam wczoraj na rzecz Snajpera, ale rzeczywiście dziwnie bez wtorku z Flashem :(
na szczęście Arrow dzisiaj, ja mam tez pozytywne, a co tam ...coś na pewno sie wydarzy dużego :)
Olałaś pięknego Karłowa;00 nie do wiary;D hahah...no okropnie tak bez seansiku:-) ..Barrego ,Joe i Cisco;pp
...no ja mam nadzieje ze cos się wydarzy...ze Troll znowu nie zrobi czegoś a la ,,scena Olicity, która rozawli internet'' haha;pp
nie było jeszcze Agatko takiej sceny:P te jego gadki :D chociaż dla mnie najgorsza to była wtedy jak Oliver zobaczył jak Ray i Felka się całują, moje serducho wtedy ledwo wytrzymało :P
..wiem ze nie było ale to miała być ta wiesz(chyba jak Oliver ja zobaczył w biurze )z poprzedniego odcinka...usmialam się z trego Trolla ;pp
...no rzeczywiście ..ale w sumie mi podobala się akcja z paprotka..biedna;(...
oo to też :) jak porozwalał wszystko :D
no cały Troll gada coś a później wychodzi że nie było warte jego słów, więc ja biorę poprawkę na wszystko co powie :P
Wiesz ciekawie mnie co Oni tam jeszcze wymyśla do końca sezonu...:-) ...no i czekam na ten ślub Digg/Lyla :-)
Co tam? Jak oko?... .i jak to się stało ze zaczeliscie nowy temat ..beze mnie;pp
Coraz gorzej.Ale ide za godzinke do okulisty.A tak jakos wyszlo ze bez ciebie nie gniewasz sie?:(
...i tak widze gadaliscie o serialach czy filmach o których nie mam pojęcia wiec;pp...nie czytam;D
No Michał cos wspomniał ze mogloby mu się cos stać i dobrze ze tego nie widze;D...