Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami
oddanymi prawie wszystkiemu co z tym
serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie
znosisz Laurel witamy w naszych progach :)
To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi
zmartwieniami, poglądami, teoriami i
innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy!
Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć
Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać
między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa
encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki,
Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada,
"Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose",
Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda,
Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny
Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man"
"wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota”
”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn”
”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony
jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą
urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna
mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/
pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików
Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/
rodzynkowa%20rodzinka
Jeden idiota zle zdiagnozowal co mu jest i leczyli go na cos innego reszty sie mozna domyslic...
Dobra ja lece bede pozniej jak zlapie jeszcze wifi:P
tak to jest z tymi lekarzami... szkoda ze nie jest tak pięknie jak to pokazują w serialach :-)
do póżniej :*
info od Amella o odcinku z FB :D ten to zawsze podekscytowany !!!! :P ale w sumie jego show więc... :P
Tomorrow night's all-new Arrow is called Nanda Parbat. Here are some alternate titles:
Wait... What?
The Table Setter.
Sounds Sorta Interesting.
That could've gone WAY WORSE.
Huh.
Important note: There was no question mark after "Huh". So you need to imagine your saying "Huh" while nodding slowly.
After this week there's a little break and then we are non-stop until our finale. You're going to love this weeks episode. Bros might want to have other Bros around to Bro-hug. There are Bro moments to compliment the staggering action and knee-buckling plot twists.
Ok... I've said enough.
..ja wciąż mam nadzieje ze jednak będę dziś w nocy mocno zdziwiona tym co wyprawia się w Arrow;D
To dobrze:-) ..i kaszel minie;p
Ja jestem jak najbardziej gotowa!..juz nie mogę się doczekać:-) ..
Ty juz chyba dziś nie będziesz live?..czy się myślę;D
No szkoda ..ale nie będę juz namawiać:-) ..
Taki dość ciekawy odcinek nam się zapowiada ;D..chyba jednak najbardziej z wszystkiego ciekawie mnie co stanie się z Malciem..czy jednak zginie?.. Juz sama nie wiem co myśleć:-)
ja sadze ze Oliver/Thea wstapi do Ligi, wyjdzie na jaw jakiś sojusz moze malcolma z al ghulem lub malcolm zginie
Z nich dwoje to bardziej stawiam na Theie ...hm ja mam wrażenie ze Malcolm u progu śmierci cos wymyśli i Al Ghul jednak mu odpusci:-) ..
No i jeszcze ten mój Palmer..;D
..ale ja nie zaczynam;pp..tak tylko napisałam co mnie będzie interesowało w odcinku:-)
Nie było niestety;( ...ja juz się przyzwyczilam tez do wtorku live i było tak dziwnie;pp
..ciekawe co ja będę robiła w środy o 2 ..przez miesiąc;D..
Chyba będę zmuszona spać; pp haha
no właśnie Agatko, to jest dylemat, zawsze możesz sobie jakis film wieczorem obejrzeć :D
Ja tam jej nie lubiłam wiec za nią nie tesknie ale np wrocilabym do odcinka z bit*h with wi-fi;D
Mam ściągnięte wszystkie odcinki więc wczesniej czy później go znajdę;p..ale chyba tak..albo któryś wcześniejszy odcinek:-)
oj tam, nie jest tak strasznie, ja jestem podekscytowana każdym odcinkiem więc tak strasznie skopać nie skopali :P:D
..dla mnie powiem szczerze ten sezon jest dość ..dziwaczny;pp
..no ale oglądaj dalej z nadzieja na cos lepszego;pp..i mam nadzieje ze dziś właśnie to nastąpi;D
Oj tak:) Powiem szczerze naprawde sie cieszyłam na 3 sezon, a teraz... spieprzyli totalnie. A ogladać wieczny dramat? Nie, dziekuję, mamy go dosyć w codziennym życiu...
Tylko Digg jak dotąd ma się całkiem dobrze:-) ...no ale jego to omijają szerokim lukiem..;D
Widzialas zdjecia z nowego odcnka? Palmer bez koszulki z felka w jego mieszkaniu
https://m.facebook.com/profile.php?id=576464452366462&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.f acebook.com%2Fpages%2FFelicity-you-%25CE%25B1re-rem%25CE%25B1rk%25CE%25B1ble%2F5 76464452366462
Na dole jest filmik...i scenki z tego odcinka
a fajna fajna;o
wiesz czy felka sie opamieta czy nie;p
Ja i tak wiem ze bedzie Olicity;p
a niech sobie kobieta poużywa tyle lat w celibacie żyje;p
No w sumie..chciałabym zobaczyć juz jakaś akcje z nią w roli głównej..no marzy mi się Oliver ale Palmer tez dobry;D
.zobaczymy:-) ...gdzie ta 2!;pp
no właśnie gdzie ta 2;p
ja Ci powiem ze z chcecią zobacze jak tym razem to Felka ma kogoś a Oliver sie przygląda;p Tak to zawsze ona była poszkodowana;p
a co tu robic do tej 2 ?;-p
Oj tak..dla Olivera to tylko celibat;D
..no właśnie nie wiem,..tzn ja przed 1 obejrze Candy...później Karola:-) ...teraz siedze na meczu wiec do 20 zleci..później będzie gorzej przez te kilka godzin...
..właśnie patrzę jakiego maila dostalam ..,,mam niebanalną dusze artysty..ze mną kobieta nie wie co to nuda..czy pragniesz zostać moją muzą?"... Hahah;D