Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ten;p tamten będzie na zas;p znając nas zapełnimy ten i tamten do następnego odcinka :-)
oj bo Barry umie szybko biegac;p gorzej już z umiejętnością lania po mordzie ;p
Nowy temat ;D..kochani próbowałam się jeszcze uczyć ale..nic z tego;D
Widzę ze jednak Rose zostaje do przyszłego tygodnia:-)
tak zostaje;p Oby ten Angst nie był taki tragiczny to może zostanie z nami dłużej :-)
Wydaje mi się ze będzie dobrze:-) ..aż nie mogę uwierzyć ze mam taki dobry humor:-)
a no rzeczywiście ;p jeszcze jak by nam dali w 12 odcinku kiss to bym była wniebowzięta :-)
O niczym innym nie marzę;D...taki spontaniczny kiss kiedy Oliver wraca;D..zeby tylko byli sami;D
przy tej "rozmowie" będą sami na pewno... jestem ciekawa co się stanie że Felicity zareaguje tak ostro...
No bo ktoś musi pokonać Bricka ;) to przyjdzie Arrow ;p Brick to kawał skurczybyka ;)
Madzi to proste, Oliver jak powrócił od razu wskoczyl w kostium arrowa i poleciał na miasto, nie poinformował nikogo ze zyje, a Fel dowiaduje się z telewizji ze Arrow powrócił. A Palmer postawił sprawe jasno najpierw ona potem miasto
mysle zeto bedzie głownie sprawa ego Felicity, nie chce miec faceta, który kochał kazda kobiete z ktora sie spotykal i który stawia ją na ostatnim miejscu...
no pisało że Felicity nie będzie chciała powtórzyć losu Sary, Laurel itp...
Dlatego myślę że ta pauza którą ona wciśnie ma związek z tym że ona nie jest do końca pewna jego uczuć... co mnie nie dziwi biorąc pod uwagę jak dużo felka wie o nim i jego kobietach...
Druga sprawa dla Olivera wszytkie one rzeczy są ważniejsze... być może bezie tak że on się zdecyduje ale Felicity już mu nie będzie ufać...
być moze tak bedzie jak mowisz.Wiesz na co wpadlam? Ze Ray bedzie ratował razem z Oliverem Fel przed Sladem.
a tak może być;p Pisało też że slade jest wściekły na felicity za ta strzykawke ;p
To kto kogo w końcu skopiował-Myszkin Hartmana czy prof,Hartman Myszkina? http://hartman.blog.polityka.pl/2015/01/28/biedny-polak-patr...
Szczerze to ona nie jest chyba pewna swoich uczuć względem Olivera ;)
A zapomniałem dodać w wątku o ostatnim odcinku.
Nie uważacie że nie mówienie ojcu o tym że jego córka nie żyje tylko dlatego żeby uchronić jego serce jest chore?
Przecież jak on się dowie od kogoś innego że Sara nie żyje to się bardziej załamie.
Po pierwsze nie ma co nigdy zwlekać z żadną złą wiadomością(np czyjąś śmiercią czy z zerwaniem związku), bo im dłużej się to ciągnie to tym bardziej to później boli.
A po drugie Lance może stracić zaufanie do Lauriel i do wszystkich z jej otoczenia za to że go okłamywali gdy on chciał znać prawdę :)
Ale to widać że ona woli Palmera, boi się może tego jak zareaguje Oliver gdy się o tym dowie. A poza tym jeszcze się dowie że całowała się z Flashem ;p
właśnie g*wno widać;p Felka od zawsze kocha Olivera. Skąd wy bierzecie takie rzeczy to nie wiem....
a ile tych spojrzeń miała w kierunku Olivere? nawet nie zliczę....
Nie rozumiem tego uśmiechnęła się do niego i już jest w nim śmiertelnie zakochana;p