Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Haha taki temat byl "Zabójstwo w Sandomierzu" sprawa do rozwiazania dla Ojca Mateusza ;) przy tym calym zamieszaniu co ostatnio pewnie z forum tego serialu sie przezucilo;)))
Slawna ta twoja moescina mieścina ,)))
A no sławna :D Przy tych wszystkich "morderstwach" cena mieszkań spadła :P Jak coś to zapraszam, chętnie przenocuje w małym Starling City :P
Właśnie, bo wiesz miłość w serialach ma zupełnie inny wymiar niż w życiu, i dlatego odczuwamy to wszystko zupełnie inaczej
Lepiej bym tego nie ujął(tak na prawdę mógłbym to zrobić ale tak piszę z grzeczności) ;) hehe nie no żarcik :) ale masz racje podpisuje się pod tym.
dokładnie, bardziej emocjonalnie Rose :)
Amell powiedział że Felka w romantyczny sposób w odc 3x12 da mu do zrozumienia żeby ja zostawił w spokoju... :/ szykuje nam się mocna scena z przytulaniem ale i pretensjami, ale to juz od dawna w sumie było wiadomo...:)
aaa z przyzwyczajenia... hmmm to czemu do doga nie robi takich oczek;p przecież jego też zna tyle co Olivera.
wybacz ale mylisz się...
Bo jest czarnoskóry ;p hehe proste, nie podoba się jej Diggle, traktuje go bardziej jak ojca czy kogoś z rodziny. A na Olivera leciała dopóki nie pojawił się Barry, a później Palmer. Oliver tylko robi jej nadzieje a później bach. Nie dziwie się jej że woli Palmera. Ale Palmer wcale nie musi być tym "dobrym" serial jeszcze może pokazać złą nature Palmera.
Woli Palmera woli Palmera ble ble ble... cholera czy my oglądamy ten sam serial? czy ona się na niego rzuciła? bzykneła się z nim? wyznała mu miłośc czy co ? NIE !!!
uśmiechnęła się... idąc tym tokiem myślenia felka powinna być zakochana w całej obsadzie bo do każdego się uśmiechnęła... No Litości
uuu wszyscy uciekamy stąd !! Agatkę ponosi ;p nie wiadomo co z nami zrobi ;) hehe
piąteczka;p
powiedzmy sobie szczerze kobiety to są gorsze erotomanki niż faceci;p
o jejku pierwszy raz widzę żeby kobieta przyznała ten fakt ;) na tym forum są super kobiety :)
i chyba najbardziej uparte;p
Ps widziałaś zdjęcia z nowego odcinka? jaki oliver ma fajny szlafroczek ;p
Kobietko nie tylko Tobie;p żeby już chociaż poniedziałek był;p a tu nie trzeba jeszcze weekend przetrwać;p
Wiem..i ten weekend najbardziej mnie dobija;pp..zapomnialam ze jutro jest dopiero piątek a nie juz sobota ..oj ;D
Ps. Oliver tez ujdzie;D
ja ci dam ujdzie ;p Bo cię zaraz pożre żywcem ;p;p
mi akurat jutrzejszy dzień szybko zleci ale weekend zapowiada się w domu i najgorzej będzie mi się dłużyć ;p
masakra;p
Ajj mi weekend tez szykuje się na domowo..wiec wiem co czujesz;pp
Chyba przez dwa dni będę oglądać powtórki kissa haha..potem juz lepiej..wiesz Gotham, Candy, Flash(Barry<3)i ...długo oczekiwana środa;pp
Dobra kochana ja ide lulu bo jutro znowu zaśpie do roboty a wtedy na pewno pożegnam się z Arrow bo szef mnie zabiję;p
Dobranoc :-***
szlafroczek wymiata nic dziwnego ze od razu skierował sie po inny stroj:D a kostium arrowa byl blizej:D
pisało że gdy Oliver przyjdzie do kryjówki do wszyscy będą w akcji;p wiec weżmie kostium i ruszy na miasto ;p