Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Zgadzam się. w tym sezonie Felicity to tylko taka mdła blondi, która leci na każdego przystojnego superbohatera, który jej okaże zainteresowanie.
Wybacz ale taka prawda. Ja tak to odczuwam. Widac jak nie bedzie Olivera to bedzie nastepny- zaden klopot. Wiesz oni naprawdę wczorajszym odcinkiem zabili moje ostatnie resztki nadziei i sympatię do niej.
zabrali Ci sympatie do niej? wiesz jeśli jesteś w stanie przestać ją lubić po jednym odcinku to tak naprawdę nigdy jej nie lubiłaś...
idąc Twoim tokiem myslenia Olivera już dawno powinnas przestać Lubic... A jak felka zrobi coś nie tak To już jest ta zła ,,,be bo Lubi Palmera.
Wiesz co może rzeczywiście powinnaś przestać oglądać Arrow...
widzę... Zresztą to jest Twoje zdanie ja Cie już nie będę przekonywać bo sory i tak to nic nie daje. Szkoda zachodu...
Al Ghul, ten serial przestaje mieć w sobie mieć jakąkolwiek logikę. To co oni wczoraj zrobili Quentinowi woła o pomstę do nieba. Jak on się dowie o jej śmierci i jak go Laurel oszukała to się załamie totalnie i zawał na miejscu. Ale nie stop. To jest Arrow - to po nim spłynie jak po kaczce.
oo widzisz właśnie to samo napisałem jakiś czas temu tutaj :P :) widzę że takie samo zdrowe podejście mamy do prawdy.
hehe Demonku ;) no nieźle nieźle ;p teraz już wiem dlaczego Thea się mnie nie boi ;p jak po forach odchodzą takie akcje ;)
No ale nie wiemy czy Oliver po powrocie do Starling ..się nie zmieni i nie przelozy Felki nad miasto;D..ten sen musi cos znaczyć..
Jejku ja tu juz wymyslam same pozytywne a Ty..? Czyzbys tez uległa pesymizmowi Rose?;D
nie no coś Ty mi to nie grozi;p Pop prostu tak sobie tłumacze złość felicity... cos jest na rzeczy... bo nie sądze ze ona od tak by zrezygnowała z bycia z nim
Złość prędzej czy później jej minie:-) ..a to ze będzie wściekła to zrozumiałe..cierpiała po jego ,,śmierci'', dusiła to w sobie ..odeszła od teamu a teraz Oliver wraca i ...jest..;D
i będzie złośc, gniew, odrzucenie;p
Nie będzie kolorowo tak jak byśmy chcieli :-)
Teraz pewnie nie..ale to jak oni będą razem pracować i się ,,mijac'' będzie bardzo ciekawe..przynajmniej dla mnie:-)
tak będą się na siebie czubić;p ale jak to się mówi "Kto się czubi ten się lubi " xd
haha a jak;p Ja już bym chciała koniec sezonu;p wiem że ominęłoby nas tyle odcinków no ale wiesz pod koniec sezonu pewnie będzie Olicity :-)
Wiem co masz na myśli...;pp
Myślę ze skoro tak się chwalą tym Olicity..to musi być dobrze:-)
Ja chyba tez bym przestała..ale tylko gdyby połączyli Ray'a z Felka i przenieśli ich do Flasha...wtedy ogladalabym tylko Flasha;D haha
Nie no ja tez obejrzę do końca. Ze względu na Slade'a, mimo wszystko Ra'sa i Malcolma
ja też zostaje do końca, co tam Oliver kosmitą, nawet jak wampirem zostanie to będę oglądała :)
to jest serial o ARROW, zapamiętajcie to....jest tyle ciekawych wątków w tym serialu, że szkoda go porzucać bo akurat w wątku Olicity będzie zastój itd
haha poleciał od razu na miasto zjeść pączka i wypić kawę :D
A co będzie jak Palmer zabierze Felicity do swojego serialu? ;p
nie nie mam poczucia humoru, jestem ciągle smutny i pesymistycznie nastawiony do życia. Jak coś śmiesznego wypływa ode mnie to nie jest to zamierzone, po prostu ktoś mi trzyma broń przy skroni i dyktuje mi co mam pisać. Ja sam tego bym nie napisał no ale chce przeżyć ;)
P.S. No na pewno powstanie serial o Atomie, no chyba że połączy siły z Flashem bo jak będzie miał kostium to tam bardziej by pasował ;)
Kurde ale się zdziwiłam :P Będą dwa posty cz 11 :P
Spoiler na temat ślubu Dyla. Ja myślę, że pokażą nam ślub w odcinku 3x17 z Suicide Squad :P Ale mogę się mylić :P
http://kawusia25.tumblr.com/post/109501247266/describe-the-wedding-episode-in-1- word