Ja już po seansie i trzeba twórcom przyznać, że mają oni dużo w zanadrzu skoro w ten sposób rozwiązują zagadki.
Akurat wątek Hrabiego Vertigo w tym odcinku (przynajmniej dla mnie) był nudny i już się jakiś czas dłużył, to cały
proces Moiry nie opiewał nudą. Werdykt jury - wiadomo że ktoś im groził, ale stawiałem bardziej na Blooda, który (jak
myślałem) miał w tym jakiś interes, natomiast MALCOLM? Jak to się stało - zupełnie nieobliczalny powrót i to w
jakich okolicznościach. Jak przeżył - czy League of Assasins ma coś z tym związane? Dlaczego nie wydał Olivera?
Czy Thea się dowie sekreciku mamusi :3
Stary, dobry Oliver wrócił chociaż na chwilkę do zabijania i dobrze, bo jakby kolejny odcinek przepadł na Hrabiego to
by była szkoda serialu. Oczywiście budują nam znowu napięcie Felicity vs Oliver, moim zdaniem tylko kwestia czasu
jak dojdzie do czegoś poważniejszego. Laurel taka nudna jest, błagam wywalcie ją bo za niedługo przebije Skylar z
BB w roli most irritating woman in TV ...
Co ciekawe na wyspie, Krixus powolutku umiera, ciekawe czy go na jakiś czas uratują, mam ogromne wrażenie, że
Sarah jest agentką doktorka Iv'a i tylko chce namierzyć statek, później pozabija Shado i Slade'a (ale to by nie
wyjaśniało dlaczego po powrocie do Starling Oliver nie pała do niej nienawiścią).
Strasznie mnie wkurza w tym serialu, że dowolny, przeciętny obywatel może sobie shackować każdą linię telewizyjną
i z kamery puszczać relację Liver, ou takie to amerykańskie ...
+ w zapowiedziach opisu nowych odcinkow wynika, ze Barry Allen i Felicity Smoak moga rowniez miec miedzy soba 'chemie' co oznacza, ze bedziemy mogli przekonac sie, jak zareaguje na to Olie <o ile opisy sa trafne>
Laurel - czy ktoś prócz mie też zauważył jak STRASZIE SCHUDŁA?!?! Zawsze była szczuplutka, ale w tym odcinku buzie ma taką wychudzoną, wielkie oczy i wystające kości policzkowe... w niektórych ujęciach aż to wygląda niezdrowo ....:/ potem w jednym widać ją całą i nóżki ma jak patyczki,.... jakieś problemy zdrowotne? czy chorobliwa dieta?
Ja o tym pisze w swoim poście, który jest 2 od góry. To nie żadna choroba. Twórcy serialu szybko pokazują jak się stacza z powodu traumatycznych przeżyć i straty Tommego. Jej organizm wyniszczają prochy i alkohol. Uważniej obejrzyj odcinek 2x5 to zobaczysz.
no zauważyłam to, tylko jakoś nie przyszło mi do głowy że z powodu serialu aktorka sama też sie tak zmieni - wyraźnie widać że to nie sztuszki charakteryzatorów, tylko sama aktorka bardzo straciła na wadze.... Ale może masz rację - moze to tylko na potrzeby serialu
Malcolm MERLYN is back! A to ci niespodzianka <3
btw. nastepny odcinek za 2 tygodnie, przyjdzie poczekac : (
No też właśnie widze, ale ciekawi mnie czemu taka decyzja, skąd i kto ja podjął? Jakieś święto w Ameryce? Nie odnotowałem i nie mam pomysłu dlaczego każą nam czekać.
Oceniając odcinek też się z lekka zdziwiłem, bo to nie jedyny serial, który oglądam ma emisję w czwartek. Tak też poszukałem i się dowiedziałem, że w czwartek przypada Święto Dziękczynienia. I stąd wiadoma przerwa. :-( No cóż pozostaje nam czekać troszkę dłużej niż zwykle. Pozdrawiam i
ja mam tylko nadzieje apropo malcolma ze sie oliver szybko dowie ze znow jest w "grzE" i nie bedzie jakiejs turbo intrygi z tym zwiazanej, i zabawy w kotka i myszke przez nie wiem ile odcinkow.
Zdziwiłem się jak mówili, że Malcolm zginął - myślałem, że w finałowej scenie 1 sezonu wtedy nie zginał.