Obejrzałam nowiutki zwiastun CW i powiem wam, że szczęka opada :D Producenci szykują nam zakręcone zakończenie - i mówię tu zarówno o "Arrow" jak i "Flash"!
A skupiając się na Arrow - mogę tylko powiedzieć WOW - Roy w więzieniu, Ra's wymiata, Atom łączy siły z Arrow, Olicity pełne namiętności i nowe imię Olivera jako członka Ligi! #mindblow
https:// www.youtube.com/watch?v=WFk7uixvN9s
Nie może być z 5 ostatnich odcinków, bo wszystkich nie nakręcono. Musieli go tak nazwać na wyrost. Na pewno są sceny z odcinka 19 i 20, być może 21. W każdym razie bardzo podoba mi się muzyka. Nie wiem czy ona potem jest wykorzystywana w serialu. Wydaje mi się, że nie, a szkoda. Czy ja dobrze myślę, że postać, której widać tylko cześć twarzy to Thea? Moim zdaniem ta scena może wiązać się z Lazarus Pit ? Od dłuższego czasu obstawiam, że to ona zginie i wróci wśród żywych, ale stanie się złą osobą, bo Lazarus Pit namiesza jej w głowie. Od końca 2 sezonu mam takie małe "marzenie" co do tej postaci. Nie widzę jej dalszej obecności w serialu, jeśli nadal miałaby być pozytywną postacią.