PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63918
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Cudowne uzdrowienie? Zioła które w mig postawiły go na nogi?! This is a joke! Żadnych otarć,złamań i cała wnętrzności. Co przy jego upadku zupełnie było nie możliwe. I jeszcze ten opatrunek w zupełni e innym miejscu niż został przebity mieczem. Po ostatnich dwóch odcinkach przestałem ogarniać ten serial. A do walki z Rasem było tak pięknie ...... Zapowiadało się bardzo dobrze lecz wszystko legło w gruzach.

ocenił(a) serial na 10
aron_4

To uzdrowienie to zwykły żart

aron_4

Zgadzam się w 100% tam gdzie został przebity mieczem nie ma żadnej rany ani bandaży. Jeszcze to głupie wytłumaczenie, że śnieg i mróz pomogły, "masz silną wolę życia" bla bla fu*king bla. Równie dobrze Sara mogłaby sama się wygrzebać z grobu i zastąpić Laurel bo ssie na każdym kroku.

Mr_Nice90

Nie zdziwiłbym się gdyby magiczne " ziółka" postawiły ją na nogi :]

ocenił(a) serial na 7
Mr_Nice90

Tym bardziej, że bandaż był na brzuchu, a Oliver został zraniony w płuco.

Alice_Filmomaniaczka

sruco a nie płuco obejrzyj jeszcze raz ten odcinek albo następny i patrz dokładnie

Mr_Nice90

Hehe. Też tęsknie za prawdziwym kanarkiem. Laurel chyba nikt nie znosi na ekranie. Chociaż w The Scribbler pokazała się całkiem z innej strony i można nawet polubić tą aktorkę:)

RadoslawKamil

Ja jej nie trawię w tym seriali jedyne gdzie mi si podobała to bylo supernatural.

Mr_Nice90

Nie wiem czy wiesz ale to serial o człowieku który ubiera zielony kaptur i lata po mieście w nim i pokonuje każdego swoim łukiem...Dlaczego się nie czepialiście jak było Mirakuru w serialu a teraz jak jest prawdopodobnie Lazurus Pit to od razu macie jakieś problem

dagon1911

Na razie nic nie wskazuje Lazarus Pit. Gdyby Twoje przypuszczenia się sprawdziły byłbym wniebowzięty:) Wiem dobrze, że to jest na podstawie komiksu i zapas realizmu jest tutaj ograniczony, ale takie rany i taki upadek mógłby przeżyć flash ze swoją przyśpieszoną regeneracją, ale nie Arrow bez żadnych supermocy.

aron_4

Możliwe, że te magiczne ziółka to jednak ta sama woda, która daje długie życie Ra. Ale narazie tego nie ujawnili:) Gdyby Arrow się dowiedział co dostaje na uzdrowienie to by odmówił leczenia. Przynajmniej mam nadzieje, że tak z tego wybrną, bo inaczej pomysł jest do kitu. Akcje w stylu zabili go i uciekł przestały bawić w filmach lata temu:)

ocenił(a) serial na 9
RadoslawKamil

Autorzy dopiero niedawno potwierdzili, że wprowadzają Lazarus pit, stąd mamy ziółka, które mogą się okazać, tak, jak piszesz wodą ze źródła. Nie wiemy, czy Maseo zaniósł Olivera bezpośrednio do Tatsu. LP jest strzeżone, stąd nie mógłby też go tam wrzucić od tak. Myślę, że jak pokarzą, że wskrzesiło go jeziorko, ale w postaci wyniesionej buteleczki, a nie wrzucenie, to wyjdzie to na dobre serialowi. Kto normalny uwierzyłby w to, że Maseo z trupem ominął straż i wrzucił Olivera, a potem z nim wyszedł od tak?

ocenił(a) serial na 7
Lordnar

Może to nie był Maseo ;)

ocenił(a) serial na 9
Rozgdz

Gdyby nie akcja w domu Tatsu, to może i uwierzyłbym w opcję, że Ras zabija Olivera, choć wie, że winę ponosi ktoś inny, wskrzesza go, daje pod opiekę Maseo, a potem śledzi, by ten doprowadził go do Merlyna, ale to strasznie naciągane.

ocenił(a) serial na 7
Lordnar

Mając tylu ludzi Ra'as jest raczej w stanie znaleźć i dopaść Merlyna w każdym momencie ;) (zwłaszcza gdy ma namiar na Theę)
Może ma nieco inne motywy :>

ocenił(a) serial na 9
Rozgdz

Pytanie jakie mógłby mieć. Ciekawie by było, gdyby zrobili takiego twista przy końcu sezonu, w którym okazuje się, że cała akcja z walką i wyleczeniem była zaplanowana przez Rasa, ale nie wiem co mógłby tym osiągnąć :)

ocenił(a) serial na 7
Lordnar

Mnie cały czas zastanawia jedna rzecz - potężny Ra's al Ghul osobiście ruszył tyłek z Nanga Parbat do Starling City nie po to aby złapać/zabić Malcolma (z którym ma porachunki) tylko po to żeby spotkać się z Oliverem Queenem ... :p

aron_4

Nie wiem czy wiesz ale to serial o człowieku który ubiera zielony kaptur i lata po mieście w nim i pokonuje każdego swoim łukiem...Dlaczego się nie czepialiście jak było Mirakuru w serialu a teraz jak jest prawdopodobnie Lazurus Pit to od razu macie jakieś problem.

dagon1911

Nie musisz się powtarzać. Nie mamy problemu wyrażamy swoją opinie a to różnica.

ocenił(a) serial na 3
aron_4

mam dla ciebie filmik o śmierci superbohatera i konsekwencjach.

https://www.youtube.com/watch?v=wn5K9S3kNo4&feature=youtu.be

aron_4

Przecież to film o super bohaterze ,a wy się spuszczacie nie wiadomo nad czym

Tibn

Może i ty się spuszczasz nie wnikam.My kulturalnie rozmawiamy.

aron_4

kulturalnie też można się spuścić na twój komentarz i wypociny

Tibn

to się spuść dzieciaku,Jeśli masz czym w ogóle.

aron_4

ulżyłeś sobie . Udajesz dorosłego ale po treści twych komentarzy wynika co innego ..

Tibn

Po moich? Ja się normalnie i kulturalnie wypowiadam. Spójrz na siebie.

użytkownik usunięty
aron_4

Skąd wiesz co to za MAGICZNE ZIÓŁKA? Mieliśmy Miracuru i nikt nie narzekał. Może te zioła to coś podobnego.
Pojawił się Flash, długowieczny Ra's al Ghul , supersilny i samoleczący Deathstroke, teraz pojawił się Atom który dzięki kombinezonie będzie potrafił się zmniejszyć ale nikt nie bierze pod uwagę, że nie leczono go jakimiś SUPER ZIOŁAMI Ras`a. Nie wiadomo czym leczono Olivera, i co go tak szybko postawiło na nogi.