Arrow bez Olivera wtf. Feministyczne trio ma przejść na 1 plan? W arrowverse tak się namieszało,że wszędzie już mamy feminizm, gejostwo i poprawność polityczną. I przez taki pryzmat przychodzi oglądać współczesne kino sci-fi :/
No będzie spin off więc robią wprowadzenie xD
BTW, twarz DINAH... Co ona sobie zrobiła. Kolejna kobieta kot. Była przecież piękna.
Sam się zastanawiałem czy to taka nowa charakteryzacja czy operacje? Mi brakuje Felki chociaż tak jej nie lubiłem kiedyś tak teraz widzę,że brak mi jakiejś humorystycznej postaci i za dużo patosu się porobiło.
Przypuszczam, że powsadzała sobie nici i się poostrzykiwała.
2018 https://i.pinimg.com/originals/1b/3a/73/1b3a73691718e455abb2843fadc8dfb0.jpg
2020
https://c8.alamy.com/comp/2ANT024/18january-2020-west-hollywood-california-julia na-harkavy-entertainment-weekly-pre-sag-awards-celebration-2020-held-at-chateau- marmont-credit-image-birdie-thompsonadmedia-via-zuma-wire-2ANT024.jpg
Choć w klatkach serialu lepiej widać, po prostu od ostatniego odcinka wygląda jak manekin.
XDDDD klasyczny filmweb faminizm,LBGT i poprawność polityczna :D użytkownicy tego serwisu nigdy nie zawodzą.
Oceniłeś Arrowa na 9/10 więc faktycznie czasami można wyrwać na tej stronie zabawne perełki :)
Dopieprzanie się do cudzych ocen z to kocham ten portal (: nie ma to jak janusze filmwebu którzy myślą że się na czymś znają, ale dobra ty oceniłeś zieloną milę na arcydzieło czujesz to januszu filmwebu ?
No i mamy sedno sprawy filmwebowy januszu o ocenach się nie dyskutuje, ale jako osoba siedząca na filmwebie od ponad 6 lat widziałem masę takich jak ty więc nie interesuje mnie co masz do powiedzenia i nie odpiszę ci więcej.
Skoro o ocenach się nie dyskutuje to czemu przywalasz się do czyjejś oceny o tym, że nie przepada za wciskanymi dla fejmu modnymi wątkami?;)
Nie rozumiemy się, jedynie wyśmiałem owego osobnika który ma nieuzasadniony ból sam wiesz czego o to że w serialu pojawiają się geje,feministki,czarni,cykliści,zieloni itd
No tak, ale wyrzuci to z siebie i koniec, ulży i niechęć nie będzie się kumulować ani eskalować.
To wytłumacz jaki ma sens, że Kanarki rekrutują WYŁACZNIE kobiety? Nie ma to żadnego sensu zarówno w złym 2040 (jaki jest sens ograniczać sobie o połowę potencjalnych rekrutów ruchu oporu?) jak i w "dobrym" 2040 - dlaczego to Laurel i Dinah pozostają bohaterkami, a nie Roy, John, czy ktokolwiek inny? Po co to gadanie o "silnych kobietach"?
Tragedia... jak arrow miał gorsze sezony to w tym dowalili konkretnie do pieca. Ktoś się bardzo pogubił fabularnie.... Wciskanie na siłę tej pseudo batwoman,supergirl która na początku jeszcze szło obejrzeć. Nie wspominając sceny kiedy syn oliego mówi że jest pedałem a oli się cieszy XDDDD Obecnie seriale tak mocno promują homo że hetero są tłamszeni bo "homo jest super" A idź pan w ch#j.