PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16917
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Śmierć Marii

ocenił(a) serial na 7

I jak sie z tym czujecie, że Marii już nie ma? Zdziwiły mnie zdjecia na napisach, wszędzie ona, tak jakby serio umarła.. Przeżywają to strasznie.

Tynka19

Maria/Kuna rzadko pojawiała się w serialu wiec sie jej pozbyli i tym samym otworzyli drogę do tego, żeby Marek był z Niną czyli matką swojego dziecka, to byłoby dobre rozwiązanie.
Hubert byłby prawnym opiekunem tych 2 niepełnoletnich Pyrków, drogi Marka z Pyrkami sie rozejdą.

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

Niewiem Iwona jest chyba starsza?

Tynka19

A to ile Maria miala lat, ze jeszcze w ciąże zaszła? Ja myslalam, ze z 50juz miala. A aktorka co gra Iwone kiepsko zagrala rozpacz, na poczatku myslalam, ze wybuchnie smiechem jak miala rodzinie zła wiadomosc przekazac. I troche ciekawe co Ci policjanci mówili, ze Marek uciekl z miejsca wypadku chyba, ze biegl szukac pomocy.

ocenił(a) serial na 7
mania19

właśnie też mi się tak wydawało, że grubo po 50 jest, no ale wszystko w serialu możliwe. Agata tak samo z tym płaczem, jakby chciała, a nie mogła, albo się dusiła.

Tynka19

Kiepsko to grali :) a matka Marii sie niecierpliwila itp. jakby jakies przeczucie miala jak Baska z MjM :D :D

ocenił(a) serial na 7
mania19

może to przeznaczenie? XD :D

Tynka19

Moze :) albo obie maja jakies magiczne zdolnosci :) ale serio kiepsko zagrali rozpacz, kazdy po kolei

mania19

Liczac, ze Maria urodziła Iwone w wieku 18 lat, teraz Iwona skonczyla medycyne i jest na stazu czyli ma 26/27, wiec Maria obecnie minimum 44/45.

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

Iwona jeśli skończyła studia zgpdnie z planem ma ok 25 lat

maciekd_filmweb

Iwona miała przerwę w nauce. Wyjechała pomagać w leczeniu biednych, tam rozwinął się jej romans ze Swiderskim.

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

A nie miała romasnu jak Świderski był lekarzem jej babci?

maciekd_filmweb

Z tego co pamietam, to Iwona wyjechała z Alkiem/swoim mężem. Tam zaczeła romansować ze Swiderskim , bo starszy, doświadczony lekarz z dorobkiem, a Alek to student, ktory chciał ją kontrolowac. Alek się wkurzył i wrócił sam.
Po powrocie do Polski romans Iwony i Adriana trwał i dzieki temu, kontaktom Adriana, leczenie,rehabilitacja babci po udarze przebiegały sprawnie.

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

Acha, a o ile dobrze pamiętam Alek pochodzi z rodziny Tatarów?

maciekd_filmweb

Tak, muzułmanin i dlatego kontrolował Iwone ( pod naciskiem ojca, bo on też trzymał krótko matkę).

mania19

Grubo po 50?To musialy pisac dzieci, dla ktorego kazda kobieta po 30 lub 40 to babcia. Przeciez wiadac, że to młoda kobieta, czterdziestolatka. Wiek ten sam co Kożuchowska.

milenasy

Ja mowie o bohaterce, nie aktorce. ☺