Honorata jest żałosna, rozumiem że jest chora ale niech ona w końcu zrozumie że Daniel jej nie kocha i ma inną, Honorata jest stuknięta mimo że widziała papiery rozwodowe ale ich nie pamięta i nie pamięta rozwodu , a tym bardziej że uderzy Sarę kamieniem i Sara trafi w ciężkim stanie do szpitala. Zamiast do szpitala psychiatrycznego powinna w więzieniu gnić bo z więzienia nie ma jak uciec, a ze szpitala niekoniecznie. Daniel kocha Sarę a nie chroni jej. Czy coś wiadomo żeby Sara przeżyła ?
Słyszałem niestety , że Daniel zwiążę się z Honoratą - będą dręczyły go wyrzuty sumienia , że przez niego jest chora psychicznie , natomiast losy Sary są jeszcze niepewne, scenarzyści się jeszcze zastanawiają.
no to teraz Daniel jest głupi, żeby wiązać z tą niezrównoważoną kobietą, jeżeli to prawda to Daniel dla mnie nie istnieje. Sara do niego pasuje i nic to nie zmieni. Lubię Sarę i chciałabym żeby była z Danielem, jeśli nie z nim to z Bartkiem.
ale Sara jest fajna, i chce żeby szybko się wybudziła i żeby była z Danielem, jeśli to jest prawda że Daniel wróci do tej psycholki Honoraty to mam nadzieję że Sara o niego zawalczy, a jak nie będzie mogła to pewnie wyjedzie na tą swoją Jamajkę , a tak woogle to matka Sary mogła by się zainteresować co u córeczki, chciałabym zobaczyć matkę Sary i kto by ją grał.