Ja myślę, że to skończy się tak: Agata będzie się kochać z Kamilem, ale zapomni wziąć tabletkę i
zajdzie w ciążę. Kamil oświadczy się jej, a ona się zgodzi i złożą wniosek do sądu o zgodę na
zawarcie małżeństwa.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego Maryśka tak bardzo boi się o Agatę żeby nie zrobiła takiej głupoty jak jej starsza siostra Iwona w jej wieku? Mniemam, że nie chodzi o Alka, bo Alka poznała na studiach. Zabujała się w jakimś starym dziadzie czy cuś? Co tam wtedy było, bo nie oglądałam jeszcze wtedy tego serialu.
Iwonka miała romans ze swoim nauczycielem j. polskiego, który jeśli dobrze pamiętam nie mówił jej, że ma żonę.
W każdym razie miał inną kobietę. Iwonka tak rozpaczała, że próbowała popełnić samobójstwo.
chce żeby Kamil żył to dobry chłopak i chce żeby był z Agatą podoba mi się wątek Marii i Marka , Agaty i Kamila i tej Korzeniak nie przepadam za bardzo za Barwami szczęścia ale serial fajny oglądam go ze względu na Izę Kunę , Sławomirę Łozińską , Małgorzatę Potocką ,Zbigniewa Buczkowskiego, Anne Gronostaj
ja też go lubię bo jest spokojny i mi mojego kolegę z klasy z wyglądu przypomina.