PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16916
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Maż ją bił przez tyle lat, w końcu, jak zaszła w ciążę, zdecydowała się odejść od męża i zacząć nowe życie. Poznała tego Szymona, który najpierw pomógł jej w szpitalu, a potem zaopiekował się nią i Szymkiem. Był opiekuńczy, troskliwy, czuły, miał dobry kontakt z tym małym. Co prawda, był trochę młodszy od Izy, ale to chyba nie przeszkoda. Mogli tworzyć udany, szczęśliwy związek i Szymek miałby szansę na szczęśliwe dzieciństwo. Miałby kochającą matkę i ojca.
Ale Iza wróciła do męża, bo powiedział, że się zmienił, więc się do niego wprowadziła. Widocznie zatęskniła za tym horrorem, który jej robił wcześniej w domu, albo zrobiło jej się szkoda Rafała i wróciła do niego z litości. Na początku było ok, Rafał nic złego nie robił, naobiecywał jej, że będą szczęśliwą rodziną i będzie super, ale potem jak rzucił w nią tą szklanką i to z powodu jakiejś pierdoły, to dla Izy to powinien być wyraźny sygnał, że to znowu się zaczyna. W końcu ile już razy tak było, że najpierw jest dobrze, a potem wszystko zaczyna się od początku.
Jak ta Iza chce tak żyć, to nikt jej nie zabrania, ale ona ma małe dziecko, ja to bym się bała z takim facetem w jednym mieszkaniu przebywać, a co dopiero jeszcze z dzieckiem. Przecież on może coś zrobić temu Szymkowi, jest nieobliczalny!

A teraz jeszcze ta cała Iza się obraziła na Szymona nie wiadomo o co i jak tylko go zobaczy, to od razu jakieś intrygi podejrzewa. ;/

bells...98

Nie szkoda Ci tyle rozpisywać się na temat tej telewizyjnej głupoty...

MichalDM

wypierdalaj stąf i odwal się od tego serialu

nihooya

Już stąf lecę. Nie sądziłem, że takie serialem mają tak ostrych fanatyków...

bells...98

a wracając do Izy to myslę że jest głupia i mam nadzieję że Rafał pokaże jeszcze na co go stać i sie przekona głupia co zrobiła...ten powrót jej do męża jest żałosny :)

nihooya

no, ale najbardziej mi szkoda tego małego Szymka, bo dzieciak nie ma jeszcze nawet roku chyba, a cały czas zmienia otoczenie.
Szymon mógłby być dla niego na prawdę fajnym ojcem, a nie to co Rafał.
Ja bym w życiu z takim człowiek nie zostawiła dziecka. Wiem, że ludzie się zmieniają, ale jak chodzi o własne dziecko, to po prosto bym się o nie bała. Szczególnie po tym, co odstawił z tą szklanką.
Nie mówię, że Rafał jest złym człowiekiem, ale on powinien się leczyć psychiatrycznie, to by mu pomogło. Mówię poważnie.

ocenił(a) serial na 10
nihooya

I Iza postanowiła nie wracać z Australii... Szkoda mi Szymona, choć w sumie można było wyczuć, że ta kobieta znowu go zostawi dla męża damskiego boksera Gordona. Mam cichą nadzieję, że Szymon będzie z Blanką...
A co do samej Izy- facet oglądający serial stwierdził, że morał z tego jest jeden- trzeba bić kobietę, żeby kochała... ech, może scenarzyści chcieli dobrze nakreślić problem rodzin z bójkami, ale tradycyjnie zostało to przedstawione w niewłaściwy sposób....