PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16916
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

mnie najbardziej ta Oksana nic nie mam do Ukrainek ale ona gra taką zimną i obojętną
zero jakichkolwiek uczuć pozytywnych

ocenił(a) serial na 10
kksgogo123

Ona ma zawsze taką zatroskaną minę... Ale swoją drogą, chyba ten temat był już wiele razy powielany...

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

możliwe chodź ja się nie napotkałem

kksgogo123

Lista jest długa...

ocenił(a) serial na 10
kksgogo123

Ostatnio zirytowała mnie Ludmiła i ten chłopak, który u miłosiernej Oksany pomieszkuje. Chłoptaś ewidentnie kręci, oszukuje. Do tego jest okrutnie brzydki...
A Ludmiła zrobiła wielkie halo z tego, że mieszkała z prostytutkami. Zachowywała się, jakby conajmniej ona prostytuowała się. Tak naprawdę nie rozumiem, dlaczego nie chciała powiedzieć Kostkowi o fakcie pomieszkiwania w takim mieszkaniu. Przecież nie miała nic złego na sumieniu...

laleczka874

Nie oglądam tego serialu ale ten odcinek widziałam. Również wydało mi się to absurdalne i mega głupie, a do tego nieźle mnie zirytowało. Nie wierzę, że normalnie żyją tacy durni ludzie dlatego nie mam zamiaru obejrzeć ani jednego odcinka więcej. Głupota totalna

kksgogo123

Kto mnie najbardziej wkurza? Wścibska żoneczka Zenka (nie pamiętam jak ma na imię). Cały czas broni swojego synalka Adama, który ich wszystkich wydymał. No i oczywiście Sara nie może się spotykać z jakimś tam facetem, bo starej babie to nie pasuje... :D ale się wyżyłam :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kksgogo123

- Oksana - ma kluski w gębie
- Kajtek, Władek i śmadek
- Kasia - ta Kasia Glinka to zero aktorskie. Aby tak grać nie trzeba kończyć szkoły aktorskiej
- Basia - wiecznie niemiłosiernie zrzędzi, Zenek powinien złapać ją za łeb i wyrzucić przez okno
- Michał Jeleń (Respondek) - prawdziwy jeleń, du*a wołowa, naiwny jak dziecko
- Iza - dobrze, że już jej nie ma. Rafał tłukł ją po pysku a ona i tak do niego wracała, jeszcze pozwoliła dziecko sobie zrobić

O taaak, oni irytują najbardziej.
Ale jeszcze mnie wkurza Ksawery i chłopak ( a może już eks, nie wiem, nie bardzo się orientuję ostatnio ) siostry Izy, tej Blanki.

ocenił(a) serial na 1
kksgogo123

- Szymon - były Izy, wieczny smutas.
- Basia - narzeka i zrzędzi.
- Bogdan - burak
- Patrycja i Hubert - beznadziejna para.
- Róża - nie mam wnuków, łeeeeee....

ocenił(a) serial na 10
KMC

ma Kajtka ;D

użytkownik usunięty
kksgogo123

Zapomniałabym o najważniejszym - Janek i psy. Niech wreszcie skończą ten kretyński wątek. Najlepsze było jak Janek zainicjował akcję sprzątania psich kup.

kksgogo123

Basia! Ciągle ma migrenę!
,, Oj Zenuś migrena mnie bierze'' <?>

kksgogo123

Basia,ostatnio Jeleniowie ,Marta ze swoim Robertem ,czasami Kaska a najbardziej to chyba Pati(jest okropna) i Hubert

ocenił(a) serial na 1
krystynalubicz8

Mnie wkurzają wszyscy. Niestety, moja matka i siostry są wielkimi fankami tego "serialu".

theodorebagwell3

ten serial jest dla życiowych ciamajd, co się jarają mercedesami bez znaczka hahahhaha