Oksana chyba byla u Kordiana i Sabinki bo ma nowa fryzurke
TYm razem zrobili jej sweet grzywke i oczywiscie koczek:)))
Właśnie. Chociaż trochę mógł by trzymać poziom :(
W M jak Miłość podoba mi się wątek Marcina. Jest takim luzakiem ;) Lubię też Andrzeja
A co do Transportera to chciałam Ci powiedzieć, że aktor który gra tam główną rolę wygląda jak mój nauczyciel z gimnazjum :D Ale i tak go nigdy nie lubiłam...
A od czego ten nauczyciel?
W M Jak miłośc teraz prawie nic mi sie nie podoba, kiedys bylo lepiej
Ale tak z przyzwyczajenia ogladam czekajac az sie cos fajnego zdarzy:)
Anne German tez ogladalam:)
Jak do tej pory to mi sie nawet podoba
Ja jeszcze ewentualnie ogladam Ranczo;D
Pierwsze 3 sezony byly super
A pozniej sie jakos tak niefajnie zrobilo
Ale dzisiaj jest nowy odcinek wiec zobaczymy:)
Była rozmowa o gejach. I tam jedna mówiła, że w Barwach Szczęścia też jest para gejów, ale w ogóle nie zachowują się jak geje
Zdaje mi się, że wyjedzie. Oby się nie okazało, że wyjedzie i nie wróci, bo będzie chciała odejść z serilu
a gdzie ona niby by miala grac?
Nie sadze zeby ja ktos wzial do serialu lub filmu:)
Oni??
Ja piernicze, przeciez oni sa beznadziejni i tyle kasy??
To sie oplaca w tych serialach grac:D
Paparazzi by za nami latało :D A tak na serio przecież w M jak Miłość Natalka i Ula klepią swoje teksty i dostają kasę...
tak samo jak Pawelek i malgosia w klanie
Ja tam kiedys chodzilam na kolko teatralne, wiec przynajmniej mam doswiadczenie;D
Ooo :) To fajnie, że mogłaś chodzić na takie kółko ;) Sama chętnie wybrałabym się na takie kółko teatralne
I nawet swa razy wystawialismy przedstawienia;D
ogladalas barwy dzisiaj bo ja nawet nie wiem co sie tam wydarzylo
o to fajnie :D
Jak zwykle nic się ciekawego nie działo. Tomek dalej nachodzi Magdę. Piotr nie chcę oddać Marcie dziecka. Kajtek powiedział Władkowi, że jego mama dostała od byłej dziewczyny Kordiana :) I to na tyle :D
Od czasu do czasu :) Zaczęłam się interesować podczas Mistrzostw Świta w 2010 roku :) I od tego czasu polubiłam Piłkę Nożną :) No i Messi :D