Oksana chyba byla u Kordiana i Sabinki bo ma nowa fryzurke
TYm razem zrobili jej sweet grzywke i oczywiscie koczek:)))
Zapowiada sie dylemat zyciowy
Czy Oksana wybierze strazaka czy łobuza??
Temat na kilka nastepnych odcinkow:)))
tak samo jak temat Martusi Piotra i Ewy
Bosz jak ja widze ta przekrzywiona glowe Martusi to mnei szlag trafia tak samo gdy MArta z M jak Mdłosci mowi ze jest zmeczona xD
Mina Marty z Barw Szczęścia gdy się czymś przejmuje: głowa przekrzywiona, i oczy do góry. Nie lubię też jej tego Robercika. Mi się on kojarzy z gorylem :D
Najgorzej jest jak Martusia sie wykrzywia gdy udaje zmartwiona
A ten jej Robert to rzeczywiscie do malpy podobny przez ta swoja twarz
No nw,bo ostatnio co sie z nim stalo
Moze lepiej niech przezyje bo agatka jeszcze popelni samobojstwo:)
Na pewno przeżyję.... Tylko tak to przeciągają, bo nie mają nic lepszego do pokazania. A poza tym Łepkowska nie jest na tyle rozgarnięta, aby uśmiercić bohatera
Heh :)
No to racja
Coraz bardziej mi sie ten serial nudzi, mogliby wymyslic cos nowego i fajnego
Ja oglądam tylko z przyzwyczajenia :) Powiem szczerze, że oglądam ten serial tylko ze względu na Władka ( wiem śmiech na sali...), ale cóż podoba mi się....
Eee ja tez mam dziwny gust... nie przejmuj sie mi sie np. podobal taki Aro Volturi:D albo Caius
Zreszta o gustach sie nie dyskutuje
Ja mam tak ulozony plan dnia ze wieczorem zawsze mam czas na Barwy;)
A już myślałam, że tylko ja mam taki gust :) Praktycznie też zawsze oglądam Barwy chyba, że leci coś ciekawego na innym kanale :)
Nie jestes jedyna:)
Bo widzialas Ara i Caiusa wszyscy uwazaja ze oni sa brzydcy;0 A ja wrecz przeciwnie;)
Ale jednak Krasnoludy :) A najbardziej mnie podnieca Kili. Nigdy nie lubiłam mężczyzn w długich włosach, ale on w nich wygląda genialnie.
Jednej nocy śnił mi się Lord Voldemort hahaha :D
uuuuuu to nie zle mi sie jednak Voldek nie snil jeszcze:)
ja bardzo lubie dlugie wlosy:)))
Wiem, że pomagałam mu walczyć i rzucałam jakimiś zaklęciami :D Aktor, który gra Kiliego mi się nie podoba, tylko jako Krasnolud mnie pociąga :) Stwierdzam, że z minuty na minutę pogarsza mi się stan. Co ja w ogóle bredzę :P
A tak naprawdę to mam tylko jednego idola i jestem nieoryginalna. Moim idolem jest Damon Salvatore :)
Heh:)Chyba nie jest z toba tak bardzo zle:)
A moim jedynym zawsze bedzie Leo Messi:p
Nie ze mi sie podoba, tylko lubie jego gre:D
TA?? ale masz fajnie:)
Ja tez bym tak chciala;D
Latalabym do dentysty co miesiac
Rok temu zaczęłam do niego chodzić :) Dopiero byłam u niego 3 razy... Ale już szykuję następną wizytę :D Dentysta jest mega. Zawsze się z niego śmieję, bo coś odpali głupiego :P Jeszcze ma brata dentystę i ojca dentystę...
To taki rodzinny biznes:)
Mozna by powiedziec?
A on jest naprawde taki przystojny?
Dla mnie jest przystojny... Z chęcią siadam na fotel dentystyczny :D Podobno ma dziewczynę, ale moja mama mówi że jest brzydka:P
Też najpierw chodziłam do babek i każda mi zęby niby leczyła, a później się okazywało, że nic praktycznie nie robiły.
Aż tu nagle poszłam do dr. Wojtusia i taka odmiana. Nie dość, że przystojny to jeszcze dobry dentysta. Jego brat to paskuda....
No czasami tak jest ze jeden brat piekny a drugi juz nie;)
Wojtus -fajne imie:D
Też mi się podoba:D. Akurat to imię do niego pasuję :))Ja mam jakiegoś pecha :P Co poznam fajnego chłopaka to każdy ma na imię Wojtek :D
A nawet nie wiem sama, bo nie ogladalam nawet:(
Moze wreszcie sie cos stalo?
Przydalaby sie jakas akcja czy cos
Ja oglądałam wczoraj Kac Vegas :D
Podobno ojciec Pawła będzie miał romans z tą co prowadzi Dom Dziecka.
Mozliwe, bo ostatnio cos sie tak do niej usmiechal;)
Ale to idiotyczne gosciu popelnia samobojstwo. jego zona go wspiera jak tylko moze a on ja teraz bedzie zdradzal
Masakra
Ja już nie wiem co oni w tym serialu wyprawiają... Tomek ciągle nawiedza Magdę. Na koniec się okaże, że wyląduje w Psychiatryku. Ciekawe co będzie z Władkiem i czy ta firma nie zrobi go za przeproszeniem w "ciula" :))
Napewno go wystawia do wiatru
Bo to troche dziwne ze tak nagle dostaje taka dobra prace
Tomek bedzie chyba drugi Pawłem, przynajmniej nie cpie tak jak on
Najprawdopodobniej... W tym filmie wszystko się prawie powtarza. Najpierw była Iza Gordon teraz ta Korzeniak... Już nie mają pomysłu na ten serial
Np. Magda mogłaby wyjechać do Londynu. Mogliby pokazać Londyn :)) Jeszcze będzie akcja z tą firmą Natalki
Chyba nie chcą już grać w tym serialu. Najbardziej nie mogę znieść tej nowej Natalki... Wrrr ;/ Ciągle robi ten głupi dzióbek
Oglądałaś kiedyś film Transporter? :))