PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16917
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Niech już skończą ten wątek,bo zrobił się cholernie nudny. Odechciewa sie już patrzeć na tą Magdę i jej obłąkany wyraz twarzy, ludzie przechodzą różne tragedię a ona zachowuję się jakby jej niewiadomo co zrobiono. Rozumiem,że przeżywa śmierć tego Tomka,ale zamiast się cieszyć ,że wyszła z tego bez szwanku to teraz będziemy oglądać jak ona sadzi kwiaty w tym śmiesznym instytucie szczęścia. Biedny Krzysztof powinien wrócić do żony,do normalnego domu a nie zawracac sobie teraz głowę obłąkaną Magdą i jej beznadziejnymi minami.

ocenił(a) serial na 5
Twista

też nienawidzę tego wątku i nienawidzę Magdy bo rozbiła rodzinę Krzysztofa, i mam nadzieję że z nim nie będzie bo ten związek to patologia, w takim sensie że Natalia jest z Irkiem, Magda z Krzysztofem i jak to wygląda ohyda, i dobrze że Magdzie coś się takiego przytrafiło przynajmniej wnioski zaczyna z tego wyciągać, nawet jakby miała wypadek samochodowy to by też się rozmyśliła. A do tego Magda ma urodę faceta i nie wiem czemu faceci za nią szaleją za taką szkaradą.

kinomanka_13

dokładnie! nie śledziłam serialu od początku ,ale z tego co zrozumiałam rodzinę tego Jarka też rozbiła. Jest strasznie sztywna,egoistyczna i naiwna. Ogólnie mogłaby zniknąć z serialu,niech idzie do zakonu. Skaczą nad nią wszyscy jakby się jej nie wiem co stało....echh....

Twista

madzia rozbila dwie rodziny, bójcie sie baby bo znowu wolna i niedlugo rozpocznie polowanie na kolejnego żonatego

milenasy

Facet dla niej sie rozwodzi, a ona tyle beczy i jęczy.

ocenił(a) serial na 5
maddie805

Magda za to powinna pójść do piekła. Co faceci w niej widzą to nie jest kobieta tylko transwestyta bo ma męskie rysy twarzy.