PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33600}

Bastion

The Stand
1994
6,9 5,0 tys. ocen
6,9 10 1 4972
5,3 3 krytyków
Bastion
powrót do forum serialu Bastion

Pewnie dlatego że władzę nad oglądającymi przejął "Szatan" :D

Oglądałam to dawno temu, ale pamiętam że mi się podobał.
Mogli by go znowu puścić w tv, bym z chęcią go znowu zobaczyła.

ocenił(a) serial na 8
zane_d

Hehe, mam podobnie, dobre wspomnienia o tym filmie sprzed wielu, wielu lat. Przymierzam się do kupienia DVD, tak z czystego sentymentu, ale troszkę się obawiam, że czar wspomnień pryśnie wtedy bezpowrotnie. Tak czy inaczej - chce go mieć.

ocenił(a) serial na 8
biver7

Też oglądałam ten film dawno temu - w dzieciństwie wydawał mi się prawdziwym; strasznym horrorem. A teraz, kiedy obejrzałam go po raz drugi, już nie był taki straszny, ale czar wspomnień nie prysł - "Bastion" to nadal bardzo dobry film/miniserial według mnie:)

ocenił(a) serial na 4
Katasza_filmweb

Mnie też się mega podobał :) ale to bylo dawno ;)
Prawdę mówiąc coś mnie korci by znów go zobaczyć i zastanawiam się jakie będą odczucia :D

ocenił(a) serial na 8
Katasza_filmweb

Zgadzam się z Tobą 100%. Jednak kupiłam to DVD, film nadal fajny, muzyka extra, czar nie prysł.

zane_d

zane_d mam ten film moge go skopioweac i przesłac :) takrze go oglądałem nascie lat temu i ogladałem go wczoraj czar wcle nie prysł :D

wiliamfox

wiliamfox, jesli by byla taka mozliwosc to skopiuj i przeslij "Bastion". Ja z chęcią bym go obejrzała a podejrzewam ze w TV nieprędko pójdzie. No a na necie niestety nie ma w dobrej jakosci a jak juz jest to z konta premium...
Byłabym bardzo wdzieczna :)

Motylek_1990

Motylku mogł bym cie poprosic o kontakt najlepiej na gg poniewaz link z tym filmem jest nie zgodny z regulaminem

wiliamfox

natii327@wp.pl to moj e-mail, gg niestety nie posiadam :)

Motylek_1990

wysłane :)

wiliamfox

doszło, dziękuję Ci bardzo wiliamfox :)
jakby co, polecam się, może teraz ja bede miala film, który Ty chcesz oglądnąć a nie mozesz online ;)

Motylek_1990

jest taki jeden motylku :)
oto pon ale ciezko go dostac http://www.filmweb.pl/film/Arena-1989-118079

Motylek_1990

nie ma zac co ;:)