Pewnie dlatego że władzę nad oglądającymi przejął "Szatan" :D
Oglądałam to dawno temu, ale pamiętam że mi się podobał.
Mogli by go znowu puścić w tv, bym z chęcią go znowu zobaczyła.
Hehe, mam podobnie, dobre wspomnienia o tym filmie sprzed wielu, wielu lat. Przymierzam się do kupienia DVD, tak z czystego sentymentu, ale troszkę się obawiam, że czar wspomnień pryśnie wtedy bezpowrotnie. Tak czy inaczej - chce go mieć.
Też oglądałam ten film dawno temu - w dzieciństwie wydawał mi się prawdziwym; strasznym horrorem. A teraz, kiedy obejrzałam go po raz drugi, już nie był taki straszny, ale czar wspomnień nie prysł - "Bastion" to nadal bardzo dobry film/miniserial według mnie:)
Mnie też się mega podobał :) ale to bylo dawno ;)
Prawdę mówiąc coś mnie korci by znów go zobaczyć i zastanawiam się jakie będą odczucia :D
Zgadzam się z Tobą 100%. Jednak kupiłam to DVD, film nadal fajny, muzyka extra, czar nie prysł.
zane_d mam ten film moge go skopioweac i przesłac :) takrze go oglądałem nascie lat temu i ogladałem go wczoraj czar wcle nie prysł :D
wiliamfox, jesli by byla taka mozliwosc to skopiuj i przeslij "Bastion". Ja z chęcią bym go obejrzała a podejrzewam ze w TV nieprędko pójdzie. No a na necie niestety nie ma w dobrej jakosci a jak juz jest to z konta premium...
Byłabym bardzo wdzieczna :)
Motylku mogł bym cie poprosic o kontakt najlepiej na gg poniewaz link z tym filmem jest nie zgodny z regulaminem
doszło, dziękuję Ci bardzo wiliamfox :)
jakby co, polecam się, może teraz ja bede miala film, który Ty chcesz oglądnąć a nie mozesz online ;)
jest taki jeden motylku :)
oto pon ale ciezko go dostac http://www.filmweb.pl/film/Arena-1989-118079