PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Moim zdaniem,serial jest niesamowity. Oczywiście,jest wiele niedociągnieć jednak bardzo przyjemnie się go ogląda. Jest taki... inny,w erze "90210","Plotkara"."Glee" itp. Ciekawy,bardzo często mnie zaskakuje no i Norman. Główny bohater jest przystojny i przyjemnie na nim zawiesić oko ;) Często tak jest,że przystojni aktorzy są połową sukcesu serialu. Zdecydowanie polecam,serial wciągnie was po 1 odcinku.
Ps. Nie zabierajcie sie za niego kiedy macie dużo rzeczy do zrobienia,bo odcinek trwa około 46 min.,a ja osobiscie nie mogłam się od niego oderwać :)

ocenił(a) serial na 7
domcia_16

póki co najbardziej podoba mi się mamuśka ;) i drugi synalek, cała rodzinka jest mocno pokręcona :) serial bardzo fajnie zrobiony pod względem technicznym, 3ma klimat :) mam nadzieje, że się rozkręci

ocenił(a) serial na 6
domcia_16

"Główny bohater jest przystojny i przyjemnie na nim zawiesić oko." - ten Norman to jeszcze nic! Zobacz sobie Normana z oryginalnej Psychozy, tamtem to jest dopiero obłędnie przystojny. ;P
"Nie zabierajcie sie za niego kiedy macie dużo rzeczy do zrobienia" - Z tym się zgodzę. Dzięki Bogu, że są tylko 4 odcinki, gdyby było ich, powiedzmy, 40, to bym najpewniej w ogóle matury nie zdała. Nie wiem, co w tym serialu takiego jest, ale pomimo wielu głupot i masy irytujących szczegółów przyjemnie się go ogląda.

ocenił(a) serial na 8
domcia_16

Różnica między Olivią Cooke a Nicolą Peltz jest ciekawa.

Ta pierwsza ma wątpliwości (bezzasadne) co do swojej atrakcyjności, toteż niestety nieustannie mizdrzy się do kamery. Patrzy w obiektyw tymi swoimi sarnimi wielkimi oczyma, błagając o litość, o uwagę, co w istocie jest żenujące.

Panna Nicola tymczasem, ta doskonale piękna lalka Barbie z ząbkami równymi od linijki, doskonałymi włoskami, szminką, jednocześnie zupelnie nagim szczerym spojrzeniem wygrywa. Wygrywa... naturalnością. Zupełnie nie dba o kamerę. Gra. Na nic się nie sili. I robi tym samym jeszcze większe wrażenie.

Zdumiewające.

Przypomina to trochę pojedynek Sophie Marceau z Denise Richards w "Świat to za mało" (ale tam wynik był remisowy)