No i koniec... najważniejsze pytanie: czy będzie 4 sezon? Po tym, jak się skończyło - musi być 4 sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi być ciąg dalszy sagi Normero i Normanów!!!! Nie będę nic więcej pisała, żeby nie zdradzać fabuły :-) Najlepszy serial tego roku!!!!
A to dla rozrywki:-) na Pożegnanie na kolejny rok...:-(((
https://www.youtube.com/watch?v=xjzM1xnQLPA
Finał 3 sezonu to zdecydowanie najlepszy odcinek tego sezonu. Końcówka rewelacyjna. Dało się odczuć ten zmierzch - w sensie, że coś dużego juz sie skończyło, ze pewien rozdział został już zamknięty.
Ale skończyło sie tak, jakby już miało nie być nowych odcinków. Mam nadzieję jednak, że będzie 4 sezon :)
Nieee, no przestań, jak to "skończyło sie tak, jakby już miało nie być nowych odcinków"?!!! właśnie się tak nie skończyło, nie kracz mi tu, bo depresji dostanę!!!:-) A Emma i jej wątek? A wątek Normero, który MUSI MUSI być pociągnięty dalej:-) a Norman?! A tak na marginesie, nie pamiętasz, jak w oryginale ginie Norma? Umiera ze starości, czy Norman jej "pomaga"? Bo nie pamiętam jakoś...:-( wstyd...:-((:-)
I już sama znalazłam... zamordował ją... Więc jest nadzieja na 4, a nawet 5 sezon, bo Norman z Psychozy zamordował ja 10 lat po wydarzeniach z Psychozy, a że w Psychozie miała jakieś... 40 lat, więc jeszcze wiele sezonów przed nami!!!!!! Hurrrrrrrra!!!!:-) wiem, że to naciągana teoria, ale tak bym chciała, żeby była prawdziwa...:-) kto ze mną trzyma kciuki?!!!
Treść ukazana w filmie nieraz różni się sporo od tego co działo się w książce, tzn np postać Normana Roberta Blocha to postać wyalienowana, zaczytana w książkach, zmuszany przez matkę do aktywniejszego życia... W filmie Norman jest... nie napiszę, że normalny, ale na pewno towarzyski :P
koncówka dobra.. ale że Norman zabił bradley? poważnie? dziwne.. tym bardziej po 3 sezonach mając na uwadze to jak ta postać była kreowana i że już w jednym odcinku (nie pamiętam którym) Norman opanował się przed jej zabiciem....
choć w sumie wątek z ta postacią i tak był w ślepym zaułku.