PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

No i koniec... najważniejsze pytanie: czy będzie 4 sezon? Po tym, jak się skończyło - musi być 4 sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi być ciąg dalszy sagi Normero i Normanów!!!! Nie będę nic więcej pisała, żeby nie zdradzać fabuły :-) Najlepszy serial tego roku!!!!
A to dla rozrywki:-) na Pożegnanie na kolejny rok...:-(((
https://www.youtube.com/watch?v=xjzM1xnQLPA

mpp2

Finał 3 sezonu to zdecydowanie najlepszy odcinek tego sezonu. Końcówka rewelacyjna. Dało się odczuć ten zmierzch - w sensie, że coś dużego juz sie skończyło, ze pewien rozdział został już zamknięty.
Ale skończyło sie tak, jakby już miało nie być nowych odcinków. Mam nadzieję jednak, że będzie 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
kamilxxx09

Nieee, no przestań, jak to "skończyło sie tak, jakby już miało nie być nowych odcinków"?!!! właśnie się tak nie skończyło, nie kracz mi tu, bo depresji dostanę!!!:-) A Emma i jej wątek? A wątek Normero, który MUSI MUSI być pociągnięty dalej:-) a Norman?! A tak na marginesie, nie pamiętasz, jak w oryginale ginie Norma? Umiera ze starości, czy Norman jej "pomaga"? Bo nie pamiętam jakoś...:-( wstyd...:-((:-)

mpp2

Nie czytałem Psychozy, wiec niestety nie pomoge :P

ocenił(a) serial na 10
mpp2

I już sama znalazłam... zamordował ją... Więc jest nadzieja na 4, a nawet 5 sezon, bo Norman z Psychozy zamordował ja 10 lat po wydarzeniach z Psychozy, a że w Psychozie miała jakieś... 40 lat, więc jeszcze wiele sezonów przed nami!!!!!! Hurrrrrrrra!!!!:-) wiem, że to naciągana teoria, ale tak bym chciała, żeby była prawdziwa...:-) kto ze mną trzyma kciuki?!!!

mpp2

Treść ukazana w filmie nieraz różni się sporo od tego co działo się w książce, tzn np postać Normana Roberta Blocha to postać wyalienowana, zaczytana w książkach, zmuszany przez matkę do aktywniejszego życia... W filmie Norman jest... nie napiszę, że normalny, ale na pewno towarzyski :P

ocenił(a) serial na 10
mpp2

koncówka dobra.. ale że Norman zabił bradley? poważnie? dziwne.. tym bardziej po 3 sezonach mając na uwadze to jak ta postać była kreowana i że już w jednym odcinku (nie pamiętam którym) Norman opanował się przed jej zabiciem....
choć w sumie wątek z ta postacią i tak był w ślepym zaułku.

ocenił(a) serial na 10
1wilq

Opanował się, bo jeszcze wtedy miał w miarę wszystko under control:-) ale to było dawno i nieprawda...:-)