PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Odc 6 sezon 3

ocenił(a) serial na 9

niesamowity odcinek!!! Psychozy Normana zaczynają wymykać się z pod kontroli hahaha

ocenił(a) serial na 8
kubax230

To jest właśnie zapowiedź tego co było w Psychozie. Bardzo dobry odcinek, jestem ciekawa jak te wszystkie wątki zostaną rozwiązane.

kubax230

No racja, scanarzyści ładnie pojechali. Szkoda tylko, że akcja rozgrywa się "tak wolno" w porównaniu do Psychozy, niby to film i serial, no ale jednak..

ocenił(a) serial na 9
kubax230

Absolutnie się zgadzam! Najlepsza scena to ta w kuchni, kiedy Normanowi wydawało się, że jest Normą...

ocenił(a) serial na 9
kubax230

Zgadzam się z wami, świetny odcinek. Po słabszych pierwszych dwóch odcinkach 3 sezonu, kolejne już trzymają wysoki poziom. Serial znów zszedł na właściwe tory, tak trzymać:) A Vera Farmiga jako Norma Bates po prostu wymiata, bez niej ten serial wiele by stracił.

ocenił(a) serial na 9
kubax230

Nie polecam oglądania Psychozy... ten film wyjawia CAŁĄ fabułę Bates Motel. No ale co tu sie dziwić, w końcu to na podstawie Psychozy powstał ten serial.

ocenił(a) serial na 7
kubax230

Bezapelacyjnie najlepszy odcinek ze wszystkich serii.

kubax230

Odcinek świetny, jednak dla mnie dopiero gdzieś od połowy, dlaczego? Strasznie irytuje mnie zachowanie Normy, przypomina zbuntowaną nastolatkę, źle mi się to ogląda. Akcja szeryfa - wow, tego się nie spodziewałem, a do tego co Norman odstawił w kuchni to nie mam pytań :D Norman zaczyna się rozkręcać.

ocenił(a) serial na 10
kubax230

Ja cały odcinek oglądałem z wytrzeszczonymi oczami, że aż mnie oko zaczęło boleć, to co odwaliła Norma, to było dobre, Norman + Kuchnia = Norma i mina Dylana, masakra moja mina i komentarze bezcenne, zmieniam zdanie na temat aktora odgrywającego rolę Normana. Odcinek na serio był świetny, w ciągu tygodnia obejrzałem wszystkie odcinki od 1 sezonu, teraz kiedy dotarłem do odcinków na bieżąco, i że muszę czekać tygodnie na kolejne odcinki, no kurdee teraz jak tak dużo się dzieje. Bo akcji w 6 odc. Chcę więcej!!!

kubax230

Ja muszę bardzo pochwalić Freddiego świetnie radzi sobie przed kamerą i genialnie odgrywa postać Normana, a scena w kuchni to mistrzostwo

kubax230

Można obejrzec 3 sezon z napisami polskimi gdzies na necie?

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Serialeonline, zalukaj

dzięki

kubax230

Dawno nie było tak dobrego odcinka :)