PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel
Magic1997

Z tego co gdzieś wyczytałem to w naszych, obecnych tylko starają się stworzyć taki klimat dawnych lat ; D W sumie fajnie im to wychodzi : D

ocenił(a) serial na 9
Magic1997

No skoro mają smartfony to raczej we współczesności.

ocenił(a) serial na 7
Demotrix

najlepsze jest to że ogarniają iPhony ale... telewizory to mają rubiny ... (tak, tak u nich to taki motel i to takie zabytki akurat zostały. jednak u tego shelbiego czy kogoś tam też jest taki "nowszy model rubina" więc trochę to dziwnie wygląda)

ocenił(a) serial na 9
Traws

Generalnie mam wrażenie, że Norman bardzo przywiązuje wagę do tradycji. Wystarczy spojrzeć na to, jak się ubiera i że w telewizji praktycznie ogląda tylko czarno-białe filmy. Jest taki staromodny, jedyna nowinka to właśnie ten smartfon. Wygląda jak próba pomieszania dwóch epok - lat 50-60 w USA i współczesności. :)

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

w 2012. Ktoś mówił, że teren na którym jest motel, został wykupiony w 1912. Ten psychol powiedział, że jego rodzina kupiła to 100 lat temu. 1912 + 100 = 2012

ocenił(a) serial na 9
32Polak

Nie powiedział że jego rodzina wybudowała to 100 lat temu, tylko, że w jego rodzinie ten dom jest już ponad wiek. Czyli conajmniej 2013.

ocenił(a) serial na 10
xoxBeniakxox

Mówiąc ponad wiek, można zrozumieć około 100 lat.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
piotrek9625

jak to na demotywatorach czy kwejkach leci:
"still bettter then twilight"

ocenił(a) serial na 9
32Polak

Swoją drogą, 2012 czy 2013... dużej różnicy w sumie nie ma. :P

ocenił(a) serial na 10
xoxBeniakxox

To dużo! 365 dni :D

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

jestem hiszpański. fajny klimat i dobre filmy!! klimat jak 50 lata!!! a co do komórka np iphone eh. najwaznieszy dobre filmy!!:)