PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

finał sezonu 3x10

ocenił(a) serial na 8

Spodziewalem sie wiekszej bomby na koniec i rzecz jasna - wiekszej zapowiedzi kolejnego sezonu. Odcinek przewidywalny, momentami banalny. Zaskoczyl jedynie Romero.
Czy bedzie kolejny sezon? O czym bylby? Norma i norman wygrzebujacy sie z kolejnego morderstwa? Może Norman całkowicie pogrążony w szaleństwie? Mam nadzieję że to drugie bo sprawa zabojstwa to bylaby powtorka z smierci nauczycielki. Poza tym licze że Norman trafi choć na krótko do zakładu - to daje wiele nowych możliwości, a poza tym choroba normana, z początku bardzo powoli postępująca, teraz jest aż do przesady silna. Pobyt w ośrodku mógłby ją spowolnić i odsunąć trochę uwage od postaci Normana, ktora jest czasem ciekawa, ale głównie po prostu irytująca.
Poza tym, scenariusz mógłby znow skupić się trochę na Normie. Nie ukrywam że to przez nią zostałem fanem serialu, a i w obecnym sezonie nie zawiodła. Wątek przeprosin Caleba i wszystko co nastąpiło wcześniej to w moim przekonaniu najlepsze odcinki sezonu i wtedy czulem prawdziwe emocje i napięcie. Jak wam podobał sie sezon?

ocenił(a) serial na 10
p310

Postać Normy jest swietna, ale Norman jest fenomenalny. O ile w 1 sezonie go bardzo lubiłam - taki miły super chłopak- tak teraz jest straszny. Aktorzy zagrali wyjatkowo swietnie, Vera napady paniki gra idealne :) a Freddie gra świetnie, te zaniki swiadomosci i te rozmowy z "mama" to cos swietnego. Nie moge sie doczekac kolejnego sezonu. Wiadomo cos na ten temat?

p310

Według mnie sezon 3 był trochę nudny. Liczyłem na większe zwroty akcji. Szczególnie na jakieś konkrety w sprawie Normana. Myślałem, że jego problemy psychiczne o wiele bardziej wpłyną na akcje, a głównym motywem był pendrive i jego zawartość.. A teraz ta jego przemiana przeciąga się na kolejny sezon który będzie dopiero za ROK co jest kolejnym minusem. Podobał mi się motyw tego tajnego stowarzyszenia, który skończył się po 1 odcinku? :P Według mnie takie lelum polelum, flaki z olejem. Czekam na 4 sezon, żeby zobaczyć czy przyniesie jakieś konkrety.

ocenił(a) serial na 7
p310

To że czekałem na 11 odcinek i nie miałem bladego pojęcia, że to już koniec sezonu wskazuje na to że skończył się on miernie.

ocenił(a) serial na 8
Tomaniuu

ja też nie zarejestrowałam, że to ostatni odcinek :(