PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21372
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Macie rację, to serial inny niż wszystkie. Wciąga jak chodzenie bo bagnie. Jeśli chodzi o nieznaną piątkę modeli Cylonów, to myślę ,że Tight może być Cylonem. Mógł przecież zaczynać służbę jako człowiek, a potem Cyloni podstawili jego model... Poza tym jedno mnie zastanawia, a mianowicie w jednym odcinku, którego akcja rogrywa się na Caprice, chodziły modele Baltara. Myślę, że Baltar jest Cylonem, bo jak przeżyłby poza tym wybuch nuklearny?! Myślę, że wszystkie modele Cylonów były stworzone na podstawie ludzkich odpowiedników, jeśli tak to ciekawe co się stało z oryginałami? Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
herman77

Przecież już wiadomo na 100% że Tight jest cylonem ;> ujawnili 4 z 5 tajemniczych blaszaków :D

ocenił(a) serial na 8
Kropka_3

Jak dla mnie w tym serialu nie mozna byc pewnym wszystkiego w 100%.A piatym moze byc Starbuck.

kaw83

Starbuck nie powinna być cylonewm a dlaczego, bo związała sie z cylonem. 3 z 4 których poznaliśmy, ma za żony kobiety Chief Anders, ten Saul Tigh o tej pani sekretarz mało wiemy żeby wnioskować czy ma jakiegoś faceta no i zostaje 5 cylon myślę że to kobieta może żona Apolla. no i jeszcze jest Atena która jest z Helo , fakt ona nie należy do tej piątki ukrytych ale w jakimś odcinku było mówione o nowej generacji o hybrydach ludzko-cylońskich wiec sensu by nie miało gdyby Cylon był z cylonem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
kajko_3

Caprica CiekaWE o czym będzie ;)
Zastanawiam się o czym bedzie serial Caprica ;) Jakies sugestie ??