PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21372
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Jak mysilicie kiedy 4 seson i co ze Starbuk? Roslin znowu ma raka! kurde co to będzie??

użytkownik usunięty
Umbrella_OC

oby 4 sezon tak nie przynudzał jak 3-ci, Starbuck = Cylon ;)

oby skończył się tak jak 2, z taką zaskakującą końcówką. Ponoć dowiemy się o 3 z finałowej piątki. A Starbuck pokaże się nam dopiero w 4 sezonie. To trochę zbyt oczywiste, że jest cylonem, ale możliwe... poczekamy - zobaczymy!

ocenił(a) serial na 9
Black_Rose

co do zaskakujacej koncowki to sie zgadzam :) 20 odcinek potega i wogole ta koncowka miazdzy wszystko... film sie skonczyl ja z otwarta morda siedzialem jeszcze 30 minut i patrzylem w ciemny ekran SZOK

reaper_8

Zgadzam się w zupełności, znamy tożsamość kolejnych czterech cylonów, pozostaje jeszcze jeden. Kogo obstawiacie na ostatniego cylona? :-]

SeBoLeX

chyba ostatnim cylonem jest własnie Starbuck

ocenił(a) serial na 10
mar_rm

Ja pi.....le ! Po prostu extra odcinek 20. Mysilałem że Laura Roslin też będzie cylonem ale się myliłem. Tak napewno Kara jest ostatnim Cylonem. Czyli jak myślicie oni będą po stronie ludzi czy cylonów? Moim zdaniem znaczy tylko mi się wydaje że oni są Bogami Kobolu którzy są w postaci ludzkiej? Nie moge się doczekać 4 sezonu kurdze on dopiero w 2008 roku tyle czekania! Jeśli ktoś ma ochote pogadać o BSGG niech pisze umbrellacorp2@wp.pl albo Gadu 8873718.
POZDRAWIAM FANÓW BSG !

ocenił(a) serial na 10
mar_rm

Starbuck... a kim jest Baltar?? To jest tak leeko niedoceniany wątek, a przecież on manipuluje całym filmem