PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21311
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Piątek godz. 00:10 BSG znów w TVP .................................

ocenił(a) serial na 10
Kraven

... a potem się zdziwią, że mała oglądalność...

ocenił(a) serial na 8
jakubcjusz

Jak ja nienawidze tvp!Od pewnego czasu chciałam obejrzeć ten serial,ale przez tą porę będę go musiała zdobyć w inny sposób:(

_malena_

ja w sumie z chęcią oglądne... szkoda, że to chyba sezon1 :/

ocenił(a) serial na 7
Kraven

Ja tam na godzinę emisji nie narzekam, ale oglądać raczej nie będę, bo to powtórka 1 sezonu.
Myślałem ze puszczą 2( bo chyba tylko 1 był emitowany na TVP) a tu dupa.

ocenił(a) serial na 9
Kraven

Brak slow ... :/ Nie rozumiem tej logiki specow w tvp. Miec jedne z najlepszych seriali (BSG, CSI, Twin Peaks) i puszczac je o takiej porze. Kiedys z tego co pamietam to Twin szlo przynajmniej wczesniej - ale to bylo juz dawno i nieprawda. Widac bardziej im sie oplaca katowac nowe odcinki "M jak M..." lub innych barw nieszczescia.

No i co, pisac kolejna bezsensowna petycje, ktora nic nie da? (ach ta otwartosc tvp na spoleczenstwo).

A teraz taki off - wyobrazcie sobie jak cudownie by bylo gdyby np BSG byl emitowany w np. niedziele po poludiu... :)) ... Co, pomarzyc nie mozna? :)

wwwmalpa17

w sumie fajnie :D (w dni wolne może nawet rano lecieć :P )
ale ja w sumie na godzine emisji nie narzekam... przynajmniej mam taki "mini klimat" :P :D (coś jak w horrorach - że najlepiej sie ogląda wieczorem :) )

ocenił(a) serial na 8
wwwmalpa17

Im sie chyba wydaje że dopasowują si ędo gustów społeczeństwa tzn telenowele wszyscy oglądają a takie 'banalne sci-fi' typu BSG czy 'stare i nieciekawe' seriale typu Twin Peaks ogląda tylko garstka zagorzałych wielbicieli i nawet nie ma co próbowac puszczac w porze większej oglądalności bo i tak nie uda sie nikogo innego do nich przekonac.

Pamiętam jak dawno temu Star Trek Voyager leciał o 20.00 w niedzielę na odkodowanym canal+ - i to z dubbingiem!(kto teraz dubbinguje seriale??). Teraz o tej porze uświadczysz super produkcji w rodzaju' gwiazdy tańczą, spiewają i haftują ' albo komedii romantycznych.

ocenił(a) serial na 10
sephora

Pamięta Voyagera... I muszę przyznać, że dubbing był naprawdę wysokiej próby...

W ogóle to kiedyś ok godziny 19:00 to leciały same seriale SF (Ziemia: Ostatnie Starcie, Gwiezdna Eskadra, Ziemia 2 <to akurat było słabe>...). A teraz... Telenowele, Lost i Prison Break to jedyne co leci w telewizji... Żałosne... Jedynym ratunkiem jest program SciFi (ale niestety nie każdy go posiada).

Kraven

Nie mogą dać serialu wcześniej? mogli by dać też więcej odcinków!
pzdr

ocenił(a) serial na 10
Volf12

No co ty!? Przecież ten serial ma za małą oglądalność, żeby lecieć wcześniej...

No i oczywiście na mojego maila do TVP o przyczynę tak późnej pory nie dostałem żadnej odpowiedzieć.

GŁUPIA TVP!!!! (musiałem sobie ulżyć ;P)

ocenił(a) serial na 9
jakubcjusz

Żałosna stacja. Oby ją jak najszybciej sprywatyzowali! Dobrze, że wszystko jest dostępne w internecie :)

mkskala

ej moze mam glupie pytanie bo ogladalam 1 sezon 5 przez 10, ale czy teraz nie leci 2 bo jak byl ten odcinek 14-go to bylo: "poprzednio w BG"?

Happily_ever_after

No właśnie, to jest 2 sezon ;) (kiedyś pisałem do TVP w tej sprawie, i dostałem odpowiedź, że mają zamiar puścić, więc...) :)
Pozdrawiam

xsas

nie to jest wlasnie 1, zobacz sobie opisy odcinkow

swhttp://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/episode_listings.html?t ag=subtabs;list

swoja droga fajnie by bylo gdyby tvp najpierw puscila ten miniserial z 2003, a pozniej 1 sezon, a nie jak zwykle kaszane robia

Happily_ever_after

jeszcze raz linka wstawie

http://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/episode_listings.html?tag =subtabs;list