Piątek godz. 00:10 BSG znów w TVP .................................
Jak ja nienawidze tvp!Od pewnego czasu chciałam obejrzeć ten serial,ale przez tą porę będę go musiała zdobyć w inny sposób:(
Ja tam na godzinę emisji nie narzekam, ale oglądać raczej nie będę, bo to powtórka 1 sezonu.
Myślałem ze puszczą 2( bo chyba tylko 1 był emitowany na TVP) a tu dupa.
Brak slow ... :/ Nie rozumiem tej logiki specow w tvp. Miec jedne z najlepszych seriali (BSG, CSI, Twin Peaks) i puszczac je o takiej porze. Kiedys z tego co pamietam to Twin szlo przynajmniej wczesniej - ale to bylo juz dawno i nieprawda. Widac bardziej im sie oplaca katowac nowe odcinki "M jak M..." lub innych barw nieszczescia.
No i co, pisac kolejna bezsensowna petycje, ktora nic nie da? (ach ta otwartosc tvp na spoleczenstwo).
A teraz taki off - wyobrazcie sobie jak cudownie by bylo gdyby np BSG byl emitowany w np. niedziele po poludiu... :)) ... Co, pomarzyc nie mozna? :)
w sumie fajnie :D (w dni wolne może nawet rano lecieć :P )
ale ja w sumie na godzine emisji nie narzekam... przynajmniej mam taki "mini klimat" :P :D (coś jak w horrorach - że najlepiej sie ogląda wieczorem :) )
Im sie chyba wydaje że dopasowują si ędo gustów społeczeństwa tzn telenowele wszyscy oglądają a takie 'banalne sci-fi' typu BSG czy 'stare i nieciekawe' seriale typu Twin Peaks ogląda tylko garstka zagorzałych wielbicieli i nawet nie ma co próbowac puszczac w porze większej oglądalności bo i tak nie uda sie nikogo innego do nich przekonac.
Pamiętam jak dawno temu Star Trek Voyager leciał o 20.00 w niedzielę na odkodowanym canal+ - i to z dubbingiem!(kto teraz dubbinguje seriale??). Teraz o tej porze uświadczysz super produkcji w rodzaju' gwiazdy tańczą, spiewają i haftują ' albo komedii romantycznych.
Pamięta Voyagera... I muszę przyznać, że dubbing był naprawdę wysokiej próby...
W ogóle to kiedyś ok godziny 19:00 to leciały same seriale SF (Ziemia: Ostatnie Starcie, Gwiezdna Eskadra, Ziemia 2 <to akurat było słabe>...). A teraz... Telenowele, Lost i Prison Break to jedyne co leci w telewizji... Żałosne... Jedynym ratunkiem jest program SciFi (ale niestety nie każdy go posiada).
No co ty!? Przecież ten serial ma za małą oglądalność, żeby lecieć wcześniej...
No i oczywiście na mojego maila do TVP o przyczynę tak późnej pory nie dostałem żadnej odpowiedzieć.
GŁUPIA TVP!!!! (musiałem sobie ulżyć ;P)
Żałosna stacja. Oby ją jak najszybciej sprywatyzowali! Dobrze, że wszystko jest dostępne w internecie :)
ej moze mam glupie pytanie bo ogladalam 1 sezon 5 przez 10, ale czy teraz nie leci 2 bo jak byl ten odcinek 14-go to bylo: "poprzednio w BG"?
No właśnie, to jest 2 sezon ;) (kiedyś pisałem do TVP w tej sprawie, i dostałem odpowiedź, że mają zamiar puścić, więc...) :)
Pozdrawiam
nie to jest wlasnie 1, zobacz sobie opisy odcinkow
swhttp://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/episode_listings.html?t ag=subtabs;list
swoja droga fajnie by bylo gdyby tvp najpierw puscila ten miniserial z 2003, a pozniej 1 sezon, a nie jak zwykle kaszane robia