PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21306
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Czy ona też was tak denerwuje? Ja mam czasami ochotę zrzucić z biurka ekran jak ją widzę. Serial pierwsza klasa, ale ona jest beznadziejna :/

I ten jej śmiech: "niach, niach, niach, niach, niach!"
Uuch...

użytkownik usunięty
buccccc

Dla mnie , to ona jest z.......a s..ka . Podobała mi się ,tak tu jak i w serialu Bionic Women .

Daj spokój. Zaj...stą laską może być pani Admirał Pegasusa, "szóstka, boomer, nawet pani prezedent, Duala, itp. ale Starbuck?? Chyba dla miłośników transów lub kulturystek. Gdyby stanęła nago nie była by w stanie mnie podniecić. No, z wyjątkiem przebywania na bezludnej wyspie kilkanaście lat.

buccccc

mnie też wku.... - jakoś nie mogę zaakceptować jej mimiki twarzy. Jakoś tak sztucznie odgrywa swoją rolę.

ocenił(a) serial na 8
buccccc

"Starbuck...
Czy ona też was tak denerwuje? Ja mam czasami ochotę zrzucić z biurka ekran jak ją widzę. Serial pierwsza klasa, ale ona jest beznadziejna :/"
W ostatnim odcinku specjalnym "The Last Frakkin' Special" było powiedziane, że aktorka grająca Starbuck miała takie same odczucia, też ją ta postać denerwowała i wywoływała niezbyt miłe uczucia.
Wtedy ktoś z produkcji powiedział jej, że to żaden problem, ponieważ tak mam być. ;)

Ja myślę, że w serialu, który jest jednym z najlepszych w swoim gatunku była potrzebna przynajmniej jedna osoba denerwująca ludzi. Mnie i na pewno nie tylko mnie przez większość serialu niemiłosiernie drażnił Gaius Baltar.