PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21370
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Jestem dopiero na 4. odcinku 3. serii i muszę powiedzieć, że niestety, ale od niektórych momentów mi się niedobrze robi... Ten cudowny powrót Pegasusa... CO to miało być?! Jak w taniej "komedii" romantycznej. Albo jak im się cudownie udało uratować ludzi z Caprici. Ogólnie jest bardzo dobrze, ale właśnie takie chwile psują cały efekt.

ocenił(a) serial na 7
Cash

No i jeszcze jedno - może ja czegoś nie zauważyłem, ale to, że Raidery Cylonów, które od "urodzenia" miały tylko jeden cel i tylko po to były szkolone - zestrzelić jak najwięcej, nie miały szans ze Starbuck. No to już przesada, jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
Cash

Czy Ty jesteś normalny? AH.. Pewnie jesteś po prostu idiotą.. Albo jesteś jeszcze młody....

ocenił(a) serial na 7
lukasz471

Ojejku, jacy ci ludzie są niedobrzy, obrażają twój ulubiony serial, jak tak można ? No już, chodź do mamusi, przytuli, pogłaszcze i niedobrzy ludzie będą siedzieć cicho. :*

ocenił(a) serial na 10
Cash

Nie chodzi o to że3 niedobrzy, chodzi o to że głupii.

użytkownik usunięty
Cash

Zgadza się w trzeciej serii sa takie momenty i jest tego z 3-4 odcinki... ale uwierz, wszystko Ci zrekompensuje reszta serialu i czwarty cały sezon... o ostatnim odcinku nie wspomnę..

ocenił(a) serial na 10

Po co z nim gadasz, jak mu sie nie podoba to niech nie ogląda.

ocenił(a) serial na 8
procesk

Koleś wystawił serialowi dobrą ocenę tzn. że mu się podobał. Poza tym ma racje, były banalne momenty.