Jako min miłośnik sci-fi.Mogę stwierdzic że ten serial jest taki sobie.Nie raz da się odczuć że niektóre wątki sa wepchane na siłę(np. ciagle kopulowanie się ,kiedy zobaczyłem Adame i łysą Roslin w łóżku prawie wymiotowałem).Kolejnym minusem to samo przedstawienie świata.Nie rozumiem jak można wymyślic super zaawansowaną sztuczną inteligencję, ogromne okręty wojene ,podróżowac bezpiecznie w przestzreni kosmicznej ,kiedy nadal na użytku domowym są ,spalinowe samochody,anteny naziemne telewizor SD i magnetowidy?Tak samo z fabułą jest po prostu niedorzeczna ,np. kiedy ludzie i cyloni sie łączą w jedno przymierze i się nawzajem kopulują a koło nich fruwają "aniołki" .Wiec według fabuły serialu nasza cywilizacja to mieszance androidów i ludzi?Chyba niestey tak .Dałbym 6 ale daje 7/10/Niestety serial o generacje gorszy od Star trek TNG
No właśnie widać jaki z Ciebie miłośnik SciFi :D pewnie zafiksowałeś się na ST i nic poza tym nie widzisz :D
i fakt Adama z Roslin w wyrku trochę mnie cofnęło :D ale zrehabilitowali się jak pokazali Numer 6 w scenach xXx
Cyt. Kartos.......Nie rozumiem jak można wymyślic super zaawansowaną sztuczną inteligencję, ogromne okręty wojene ,podróżowac bezpiecznie w przestzreni kosmicznej ,kiedy nadal na użytku domowym są ,spalinowe samochody,anteny naziemne telewizor SD i magnetowidy?
chłopie to tylko film a nie rzeczywistość :P i do tego SciFI :D właśnie dlatego że to SciFi a dlaczego bo człowiek całe życie marzy !!!
Każdy ma swój wehikuł czasu !!!
W przeszłość przenoszą nas wspomnienia
A w przyszłość marzenia
SciFi to nie tylko Star trek TNG :-)
pozdro