PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21372
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Jako min miłośnik sci-fi.Mogę stwierdzic że ten serial jest taki sobie.Nie raz da się odczuć że niektóre wątki sa wepchane na siłę(np. ciagle kopulowanie się ,kiedy zobaczyłem Adame i łysą Roslin w łóżku prawie wymiotowałem).Kolejnym minusem to samo przedstawienie świata.Nie rozumiem jak można wymyślic super zaawansowaną sztuczną inteligencję, ogromne okręty wojene ,podróżowac bezpiecznie w przestzreni kosmicznej ,kiedy nadal na użytku domowym są ,spalinowe samochody,anteny naziemne telewizor SD i magnetowidy?Tak samo z fabułą jest po prostu niedorzeczna ,np. kiedy ludzie i cyloni sie łączą w jedno przymierze i się nawzajem kopulują a koło nich fruwają "aniołki" .Wiec według fabuły serialu nasza cywilizacja to mieszance androidów i ludzi?Chyba niestey tak .Dałbym 6 ale daje 7/10/Niestety serial o generacje gorszy od Star trek TNG

ocenił(a) serial na 10
Karatos

No właśnie widać jaki z Ciebie miłośnik SciFi :D pewnie zafiksowałeś się na ST i nic poza tym nie widzisz :D

i fakt Adama z Roslin w wyrku trochę mnie cofnęło :D ale zrehabilitowali się jak pokazali Numer 6 w scenach xXx

Cyt. Kartos.......Nie rozumiem jak można wymyślic super zaawansowaną sztuczną inteligencję, ogromne okręty wojene ,podróżowac bezpiecznie w przestzreni kosmicznej ,kiedy nadal na użytku domowym są ,spalinowe samochody,anteny naziemne telewizor SD i magnetowidy?

chłopie to tylko film a nie rzeczywistość :P i do tego SciFI :D właśnie dlatego że to SciFi a dlaczego bo człowiek całe życie marzy !!!

Każdy ma swój wehikuł czasu !!!
W przeszłość przenoszą nas wspomnienia
A w przyszłość marzenia

SciFi to nie tylko Star trek TNG :-)

pozdro

ocenił(a) serial na 10
Karatos

ps. wiesz może jak nazywa się ten kawałek http://www.filmweb.pl/serial/Battlestar+Galactica-2004-181823/discussion/Jaki+to +kawa%C5%82ek,1464884