!!!!!! Prawdziwa magia !!!!! Wbija w fotel, to jest na pewno majlepszy serial SF, nic mu nie dorównuje.
zgadzam się, i nie rozumiem jojczenia niektórych, że nic nie zakończyli, że przeginka. przecież to jest serial a nie prawdziwe życie więc czepianie się każdego szczegółu po prostu nie ma sensu. należy go odbierać jako czystą rozrywkę podaną w najlepszy możliwy sposób.
Wiesz poziom ich czepiania się i fochy że reżyser zrobił inaczej niż im się wydawało jest dla mnie potwierdzeniem świetności tego serialu, zaskoczenie i niepowtarzalny klimat SF rozkładają na łopatki każdego malkontenta, a jeżeli ktoś nie zauważa w kategorii gatunku słowa Fiction jest albo ślepcem albo ignorantem, tylko po co oni to tyle czasu oglądali?
Zgoda . Nie obejrzałem jeszcze całości ; kombinuję jak skołować następne epizody , sezony ( szkoda , że nie można tego kupić w ...) i denerwujemnie to całe stękanie o niedociągnięciach , czy tam błędach - w niektórych momentach przesadzają ( ci inni ), ale ja lekko się bym uparł nad trochę innym salutowaniem , trochę innym Hummer'em . OGÓLNIE CAŁOŚĆ SUPER ( mimo tego ).
Tak jak Hammera i salutowania można się czepiać wszystkiego.. okularów telefonów, ringu bokserskiego no dokładnie wszystkiego co ma nasza cywilizacja, ale to są szczegóły bez znaczenia, ten film ma zupełnie inny wymiar, jest duchowy niesamowicie naturalny i nie ma w nim np. potworów :). Podyskutujmy może o tym co dobre, a nie jęczmy, że tam jakiś szczegół był nie taki.
Nie czytasz do końca, albo nie rozumiesz tego co czytasz; OGÓLNIE CAŁOŚĆ SUPER ( mimo tego ). Powtórzę końcówkę: MIMO TEGO ( i na odwrót CAŁOŚĆ SUPER - jak dotąd ).
bardzo dobry serial i dobre zakończenie. aż by się chciało dowiedzieć co sie działo dalej.
Co do zakończenia... hmm...
Od dłuższego czasu nie widziałem lepszego SF, nie mam na myśli serialu, ale ogólnie! Bo niby który film był lepszy? Jumper? A może Hancock?
Dobre, mocne, zaskakujące... bez machania flagą... bez wywalania kawy na ławę (zagadki pozostały) i nie wszyscy żyli długo i szczęśliwie.
A co do kontynuacji - raczej nie widzę możliwości...
Już parę razy pisałem, ale powtórzę - za trudny, za mała widownia... szans nie widzę. Niestety.