PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21372
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

błąd w recenzji

ocenił(a) serial na 10

"W bliżej nieokreślonej przyszłości ludzkość zamieszkuje dwanaście Kolonii Kobolu..."
Z naszego punktu widzenia akcja serialu dzieje sie w bardzo dalekiej przeszłości.
(No chyba, że uwzględnili jakoś dylatacje czasu przy skokach, ale to już czysto teoretyczne fizyczne szczegóły;p)

ocenił(a) serial na 10
kosee

Nie widzisz że wszystko sie powtarza i relatywnie do naszego dzisiejszego poziomu rozwoju to jest przyszłość.

ocenił(a) serial na 10
procesk

a nie widziałeś tam na końcu napisu 150tys lat później? chronologicznie rzecz biorąc akcja dzieje sie w przeszłości;>

ocenił(a) serial na 8
kosee

Tak, tak geniuszu...Nie pomyślałeś, że recenzja napisana była długo przed wyjawieniem w ostatnim odcinku, że akcja to "przeszłość"

ocenił(a) serial na 10
Bauer0

pomyślałeś;>
i zdaje sobie sprawę, że to właśnie to mogło być źródłem błędu;>

użytkownik usunięty
kosee

UWAGAAA SPOJLERYYYY

Nie blędu, ale celowym elementem zaskoczenia dla widza.
UWAGA SPOJLER!

Tak samo, jak moja koleżanka ogląda odcinek za odcinkiem. Czesto pytam który odcinek już widziała... Ostatnio, odpowiedziała że Apollo został kapitanem Pegasusa... a ja na to... '"Acha, czyli Galactica jescze istnieje...". Oczywiscie zareagowala nerwem i fochem. Jakże będzie miałą miłą niespodziankę, kiedy w odcinku starcia BSG z Baseshipem, Galactica zostaje rozszarpana...jakze bedzie wsciekla, kiedy bedzie sluchala jak Adama oznajmia zalodze ze to koniec... odjazd kamery...i jak ja znam pisnie z radosci, kiedy nadleci Pegasus...

Nie zdarzylo mi sie w zyciu ogladac serialu dwa razy... Ten jest wyjątkiem.