Jak się okazało, chciał wyłamać palec Julce ;-).
Jeśli o tym samym momencie mówimy.
A zauważyliście, że na samym końcu, jak już lektor zaprasza nas na finałowy odcinek, pokazany jest Belfer na cmentarzu a w tle Molenda?
Też tak sądzę, że to nie ostatnia scena. Wtedy byłoby wiadomo, że zabójcą Asi nie jest ani Paweł ani Grzegorz. A tak dalej są podejrzani. :)
"Ty to zrobiłeś" - po głosie pasuje na komisarza z CBŚ. Pamiętajmy, że często w zwiastunach dźwięk nie pokrywał się z obrazem i był wstawiony z innych scen. Więc niekoniecznie facet z CBŚ mówił to do Pawła, jak wskazywałby zwiastun.
A jak obstawiacie, kto mówi Pawłowi "Ty to zrobiłeś"?
Jak trochę rozjaśni się screena, to wydaj mi się, że taką fryzurę od tyłu ma ten koleś z CBŚ
https://zapodaj.net/f0e0d75315e11.jpg.html
Widzieliście jak Maciek na korytarzu odrzuca Ewelinę? Ona mu coś w trakcie bunga bunga usiała powiedzieć. TO ONA.
Poza tym że taka laska to standard, zrobiła co miała zrobić, są lepsze.
Oni nic nie wiedzą - krzyczy Ewelina do Maćka na korytarzu. Myślę, że ktoś powiedział Maćkowi, że Ewelina coś wie na temat zabójstwa Asi. Może niekoniecznie ona zabiła, ale mogła być świadkiem. Maciek odpycha ją ze złości, że mu nic nie powiedziała. A Ewelina wypiera się, że oni (no właśnie.. jacy oni? Ktoś się domyśla o kogo może chodzić?) nic nie wiedzą.
Ewelina na moje zna zabójcę. Pytanie czemu go kryje?