PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Niestety, w czwartek 6 wrzesnia jest emitowany ostatni odcinek drugiego sezonu 90210 i ... To koniec emisji przez TV4, w poniedzialek 9.09 serial juz nie bedzie pokazywany :( Zrodlo telemagazyn.pl

Nie rozumiem po jaka cholere puszczaja tylko 2 sezony......

__
Mam nadzieje, ze moze jednak puszcza dalsze sezony

ocenił(a) serial na 9
asterkey

Nom po prostu superrr to po jaka cholere w ogóle zaczynąc emisje serialu skoro nie emituje sie go od początku do końca. Jak mnie wkurza takie coś a jeszcze bardziej smuci :(

asterkey

Po jaką cholerę? Podejrzewam, że puścili ten serial jako, niestety, wakacyjny zapychacz :(

Precious_2

Wydaje mi sie, ze ogladalnosc jest duza, wiec nie wiem czemu nie kontynuuja nadawania..:(

ocenił(a) serial na 9
Precious_2

Widocznie mam za duże wymagania, aby puścili serial ktory zaczeli emitować, do końca ;/( Nawiasem mówiąc nie wiem co będe odtąd robić o 15.55 :()

asterkey

zartujecie??!!! no nie;/ to jest przegięcie:(((((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 8
asterkey

beznadzieja ;((((( ja chce obejzrec wszystkie sezony :(((

ocenił(a) serial na 10
asterkey

WKURZYLI MNIE NIEźLE!!!!!!!!! nawet kupiłem sobie kartę telewizyjną żeby zgrywać wszystkie odcinki paczka jeszcze nie doszła a ja nie mam czego zgrywać, a serial jest wypasiony, a poza tym sadze że serial miał oglądalność więc o co im chodzi??

asterkey

piszmy maile do tv4 z prośbą o przywrócenie serialu...
moze to coś da... ;/

XscarlettX

ehh tak stary serial a nie puścili całego;/ 7lat chyba od kiedy był wyprodukowany ostatni sezon a tu tylko 2 ...
szkoda;/ ściągać będzie trzeba:) kolejny
choć powiem wam że nigdy bym nie przypuszczał że będę oglądał ten serial:D
jak miałem z 5-6lat i moja siostra go oglądała to nie czaiłem po kiego go ogląda:D a teraz sam go oglądam:D(łem)

ocenił(a) serial na 8
asterkey

ale matoły z nich ... boshe na dodatek pare lat temu jak pierwszy raz pojawil się ten extra serial nie ogladałam go, chyba bylam za młoda...teraz gdy zaczełam i strasznie polubiłam, robią cos takiego, no powiedzcie jak tak mozna?? wrrr... a teraz chciałabym sie diowiedzieć jak dalej potoczyły sie ich losy, durną mode na sukces non stop puszczają!!! miejmy jednak nadzieje że przynajmniej w następne wakacje bedą dalsze losy, kolejne serie... skoro juz w roku puszczać nie łaska

ocenił(a) serial na 10
stokrotna

Właśnie przed chwilą moja siostra zmienia kanał na tv4, a tu jakiś nerd z blondynką, zamiast Dylana(:D). Lipa i to w takim momencie gdy Dylan sobie gdzieś wyjeżdża , o co chodzi w ogóle. Lubiłam tv4 bo czasami były fajne filmy no i właśnie Beverly Hills 90210, a teraz.. Może za rok w akacje znowu wyemitują. Beznadzieja.

asterkey

jakiee. tak się nie robi. dylan comback! :D