PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39323}

Bez śladu

Without a Trace
2002 - 2009
7,3 12 tys. ocen
7,3 10 1 12384
Bez śladu
powrót do forum serialu Bez śladu

Który z ww seriali najbardziej się wam podoba. Jak dla mnie to zdecydowanie przoduje BŚ.

sangreal

Oczywiście Bez śladu!!! Pozostałe dwa próbowałam oglądać, ale jakoś mnie one nudzą... Pozdrowienia dla wszystkich fanów BŚ :)

ocenił(a) serial na 10
sangreal

najbardziej podoba mi się 'Bez śladu' oczywiście :) lubie też Dowody zbrodni.. za to do tego Krok od domu za nic nie mogłam się przekonać i nie przepadam za tym serialem

ocenił(a) serial na 10
sangreal

Mnie osobiście najbardziej podoba się "Bez śladu", "Dowody zbrodni" jeszcze mogę obejrzeć, ale czasem tracę wątek, a "Krok od domu" jak dla mnie jest bardzo nudne.

sangreal

Ja lubie wszystkie 3 :) Ale po obejrzeniu duzej ilosci odcinkow stwierdzam, że najnudniejszy jest Krok od Domu, a najlepszy oczywiscie Bez Śladu :)

sangreal

Zdecydowanie "Bez Śladu" przoduje :> Wydaje mi się że to dzięki temu, że postacie są tak ciekawe i charyzmatyczne, w przeciwieństwie do serialu "Krok od Domu".

izzzzza

Wszyscy piszecie o BŚ i Krok od Domu. A Dowody zbrodni?? To też bardzo ciekawy serial. Przynajmniej dla mnie...

ocenił(a) serial na 10
sangreal

Ja tam najbardziej lubię Dowody zbrodnii, z przyzwyczajenia, bo obejrzałam go pierwszego :P, ale BŚ lubię chyba tak samo , a Krok od Domu, mi się nie podoba:P

ocenił(a) serial na 10
sangreal

Ja najbardziej Dowody Zbrodni zaraz potem Bez Śladu a na końcu Krok Od Domu :)))) Poziam

ocenił(a) serial na 10
sangreal

ja najbardziej lubie Dowody Zbrodni, jezeli TVN wyemituje 4 sezon to sie do niego bardziej przekonacie jest najlepszy z wszystkich sezonow. Krok od domu tesz ciekawy ale czasami ten sedzia mnie wkurza , a lubie ten serial chyba tylko ze wzgledu na Bridget z Mody na sukces, a Bez sladu jest lepsze od Close to home, ale nigdy nie wygra z Cold Case :P
Nie wiem jak tam z rankingami ogladalnosci w USA ale w Polsce gromadzi z posrod tych 3 seriali najwieksza widownie na granicy 2 mln

sangreal

No pewnie że "Bez Śladu". Nowy Jork... te klimaty mi odpowiadają xD, wspaniała ekipa, odcinki bardzo ciekawe, cóż chcieć więcej... Pozostałych dwóch wogóle nie oglądam. W.A.T Rulezz!!!

ocenił(a) serial na 10
viper1542

Bez śladu i Krok od domu... A Dowodów zbrodni nie oglądałem...

ocenił(a) serial na 10
tomq9090

Hmm... Zabójcze umysły (zdecydowanie dla mnie the best choć w tytule tematu nie podane szkoda :/). A później Bez śladu i Dowody zbrodni mniej więcej na równi. Ale też bardzo przez ze mnie lubiane :) A Krok od domu ... fajne ale nie aż tak jak w/w tytuły :D

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

oczywiście najlepsze jest BEZ ŚLADU , dwóch pozostałych nie oglądałam . za to lubię też CSI: miami.

ocenił(a) serial na 9
au2

anqelika ja tez najbardziej lubie csi:miami i bez śladu:)

ocenił(a) serial na 10
malgosia65

heh fajnie :)

sangreal

BEZ ŚLADU!!! - kocham ten serial i z niecierpliwością czekam na jego emisje w tvn :D

avrillCxA

P.S. zapraszam na mojego bloga o BŚ www.w-a-t.go.pl

użytkownik usunięty
sangreal

BŚ i CSI:NY... Krok od domu mi sie nie podobał... a dowodów zbrodnii chyba nie widziałam, przynajmniej nie przypominam sobie:P Pozrdo.

ocenił(a) serial na 10

Bez śladu to najlepszy serial spośród wyżej wymienionych ....

ocenił(a) serial na 10
MamI

najlepszy chiciaż bardzo słabo znany w Polsce...

withoutatrace.fora.pl

ocenił(a) serial na 7
sangreal

Oczywiście ''Bez śladu'' tamtych w ogóle nie oglądam!!!

SGC_SGA_SGU

Dla mnie serialem jest dowody zbrodni ogldam od pierwszego ze sezonu na tym samym poziomie jest Bez sladu ale nie ogladalem i od poczatku Krok od domu jest stawnocza slabszy jest przewidawlny i to to bylu ale nawet dobrze poprowadzony i tez go lubie Dowofy zbrodni 7 Bez sladu 7 Krok od domu 6

kinoman85

Dowody Zbrodni najlepsze,chociaż nie pamiętam za bardzo bez śladu bo było już dawno w tvn. w bez śladu szukali zaginionych ludzi????????

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

tak, a teraz leci na tvn7 w każdy czwartek około 22:00. w ostatni czwartek był 1 odc. 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10
sangreal

Bez śladu najlepsze potem Dowody zbrodni też bardzo dobre :) A na końcu Krok od domu jakoś ten film mnie nie wciągnął...

sangreal

Tak samo lubię bez śladu i dowody zbrodni. Są to moje ulubione seriale :), a krok od domu od początku mnie nudził i do tej pory nie mogę się do niego przekonać ;)

A może mi ktoś powiedzieć, w którym odcinku Martin i Danny wyjeżdżają chyba do miami (nie jestem pewna czy tam, ale tak mi się wydaje)