Który z ww seriali najbardziej się wam podoba. Jak dla mnie to zdecydowanie przoduje BŚ.
Oczywiście Bez śladu!!! Pozostałe dwa próbowałam oglądać, ale jakoś mnie one nudzą... Pozdrowienia dla wszystkich fanów BŚ :)
najbardziej podoba mi się 'Bez śladu' oczywiście :) lubie też Dowody zbrodni.. za to do tego Krok od domu za nic nie mogłam się przekonać i nie przepadam za tym serialem
Mnie osobiście najbardziej podoba się "Bez śladu", "Dowody zbrodni" jeszcze mogę obejrzeć, ale czasem tracę wątek, a "Krok od domu" jak dla mnie jest bardzo nudne.
Ja lubie wszystkie 3 :) Ale po obejrzeniu duzej ilosci odcinkow stwierdzam, że najnudniejszy jest Krok od Domu, a najlepszy oczywiscie Bez Śladu :)
Zdecydowanie "Bez Śladu" przoduje :> Wydaje mi się że to dzięki temu, że postacie są tak ciekawe i charyzmatyczne, w przeciwieństwie do serialu "Krok od Domu".
Wszyscy piszecie o BŚ i Krok od Domu. A Dowody zbrodni?? To też bardzo ciekawy serial. Przynajmniej dla mnie...
Ja tam najbardziej lubię Dowody zbrodnii, z przyzwyczajenia, bo obejrzałam go pierwszego :P, ale BŚ lubię chyba tak samo , a Krok od Domu, mi się nie podoba:P
Ja najbardziej Dowody Zbrodni zaraz potem Bez Śladu a na końcu Krok Od Domu :)))) Poziam
ja najbardziej lubie Dowody Zbrodni, jezeli TVN wyemituje 4 sezon to sie do niego bardziej przekonacie jest najlepszy z wszystkich sezonow. Krok od domu tesz ciekawy ale czasami ten sedzia mnie wkurza , a lubie ten serial chyba tylko ze wzgledu na Bridget z Mody na sukces, a Bez sladu jest lepsze od Close to home, ale nigdy nie wygra z Cold Case :P
Nie wiem jak tam z rankingami ogladalnosci w USA ale w Polsce gromadzi z posrod tych 3 seriali najwieksza widownie na granicy 2 mln
No pewnie że "Bez Śladu". Nowy Jork... te klimaty mi odpowiadają xD, wspaniała ekipa, odcinki bardzo ciekawe, cóż chcieć więcej... Pozostałych dwóch wogóle nie oglądam. W.A.T Rulezz!!!
Hmm... Zabójcze umysły (zdecydowanie dla mnie the best choć w tytule tematu nie podane szkoda :/). A później Bez śladu i Dowody zbrodni mniej więcej na równi. Ale też bardzo przez ze mnie lubiane :) A Krok od domu ... fajne ale nie aż tak jak w/w tytuły :D
oczywiście najlepsze jest BEZ ŚLADU , dwóch pozostałych nie oglądałam . za to lubię też CSI: miami.
BŚ i CSI:NY... Krok od domu mi sie nie podobał... a dowodów zbrodnii chyba nie widziałam, przynajmniej nie przypominam sobie:P Pozrdo.
Dla mnie serialem jest dowody zbrodni ogldam od pierwszego ze sezonu na tym samym poziomie jest Bez sladu ale nie ogladalem i od poczatku Krok od domu jest stawnocza slabszy jest przewidawlny i to to bylu ale nawet dobrze poprowadzony i tez go lubie Dowofy zbrodni 7 Bez sladu 7 Krok od domu 6
Dowody Zbrodni najlepsze,chociaż nie pamiętam za bardzo bez śladu bo było już dawno w tvn. w bez śladu szukali zaginionych ludzi????????
tak, a teraz leci na tvn7 w każdy czwartek około 22:00. w ostatni czwartek był 1 odc. 3 sezonu
Bez śladu najlepsze potem Dowody zbrodni też bardzo dobre :) A na końcu Krok od domu jakoś ten film mnie nie wciągnął...