Jaki jest wasz ulubiony bohater z serialu??? Może być z uzasadnieniem =) Mój to oczywiście Jack Malone =))
Lubie sam, a moze ktos wie dlaczego ona korzysta z terapeuty nie ogladałam od poczatku drugiej serii a pierwsza cała widziłam i tam z niego nie korzystała, moze ktos wie
Jack Malone & Samantha Spade,ale tak ogólnie to wszystkich wielbie i ubóstwiam! (może trochę przesadziłam:))))
Jack i Sam!!! nie wiem dlaczego poprostu ich lubie!
odp na kogos pytanie:
Sam chodzi do terapelty bo raz byla taka akcja w ksiegarni gdzie zostala ciezko postrzelona, a potem jeszcze zaczela miec obawy ze znowu ktos ja postrzeli i zabstrzelila dwoch podejrzanych
jak tlumacze to brzmi to nie zrozumiale:/ poprostu trzeba by obejrzec...
A ja lubię Danny'ego Taylora. :-) Za nieszczęśliwe dzieciństwo i sympatyczny sposób bycia. A poza tym chyba nikt inny go nie lubi, więc ja go bedę lubić ;-D
Jak to nikt nie lubi Danny'ego Taylora? Ja bardzo go lubie! Za co?- wystarczy spojrzeć:-))) Pozdrawiam fanów serialu.
E tam tylko za wygląd? ;-)
Szczerze mówiąc ten serial ma ciekawe postacie. Lubię tez Vivian - zdecydowana kobieta. :-)
MARTIN! Jest bardzo sexy. Do tego zmyślny i inteligentny. Facet wręcz idealny...
Mój ulubiony bohater serialu "Without A Trace" to oczywiście agent federalny Danny Taylor czyli ENRIQUE MURCIANO!!!! Został przeze mnie nominowany za swój wspaniały talent aktorski, uśmiech, wygląd, delikatność w potrzebnych sytuacjach, zaangażowanie w śledztwo i za to, że jest moim najukochańszym aktorem :):):)
Pozdrawiam:)
Jagaa:)
Tak słusznie rzeczesz, he's hot ;-) Nie wiem co Samantha widzi w tym całym Martinie, przecie on jest całkowicie pozbawiony wdzięku i poczucia humoru!
No właśnie. Przecież w FBI jest również przystojny, boski ENRIQUE MURCIANO, a Martin to niedoswiadczony i sztywny aktor!!!
Pzdrawiam:)
Jagaa:)