PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564077}

Bezkarni

Braquo
2009 - 2016
7,7 769  ocen
7,7 10 1 769
Bezkarni
powrót do forum serialu Bezkarni

Braquo saison 3

ocenił(a) serial na 8

Trzeci sezon serialu rusza 10.02.2014 i podobnie jak poprzednie składa się z 8 odcinków.
więcej informacji "http://lesaccrosauxseries1.wordpress.com/2014/01/10/braquo-saison-3-des-le-10-f evrier-sur-canal/ę

ocenił(a) serial na 10
Piotrax

Pieknie, długo czekania, miejsmy nadzieje że warto! Ciekawe czy polski C+ bedzie emitować ten sezon.

ocenił(a) serial na 8
rizzo

W grudniu polskie C+ podało, że narazie nie ma praw do serialu :(

ocenił(a) serial na 10
Piotrax

mam nadzieje, że je uzyskają/kupią

ocenił(a) serial na 7
Piotrax

Czy poleciał już trzeci sezon na canal+ bo właśnie się wciągnęłam w ten serial a nie mam trzeciego sezonu?

ocenił(a) serial na 8
Lid34

Na francuskim C+ tak, są nawet w necie odcinki po francusku, jakiś czas temu szukałem napisów ang bo tak to chociaż można oglądać ewentualnie przetłumaczyć, ale nic nie było... pozostaje czekać aż nasze C+ pl ruszy dupy

ocenił(a) serial na 7
Piotrax

Dzięki za informację. Tak się domyślałam.

ocenił(a) serial na 9
Lid34

Na "zatoce piratów" jest cały trzeci sezon z angielskimi napisami ;) polecam, bo zanim CanalPlus polski coś zdziała minie wieczność.

ocenił(a) serial na 7
Czlowiek_Broda

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
Lid34

I mamy jakiegoś fana Bezkarnych który poświecił się i przetłumaczy odcinek, oglądałem i pozitiv. Może będzie kontynuował prace.

ocenił(a) serial na 7
malachiaszy

Małe sprostowanie odcinek = Braquo s03e01.

ocenił(a) serial na 7
malachiaszy

Jeszcze nie oglądałam a jak dla mnie czas zawsze działa na niekorzyść bo mi przechodzi. Tak jak mi przeszło oglądanie serialu "Gry o tron". A jest tyle rarytasów na rynku no i jeszcze moje ukochane książki, do których wróciłam po latach. Miałam tak długą przerwę po drugim sezonie, że jak kiedyś będzie go łatwo dostać to obejrzę.