PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=717910}

Billions

2016 - 2023
7,9 9,5 tys. ocen
7,9 10 1 9503
7,0 4 krytyków
Billions
powrót do forum serialu Billions

Obsada ciekawa, mam spore obawy, a z drugiej strony jestem ciekawy bo może z takiego eksperymentu coś dobrego wyjść.

Jak na pilot za mało mnie porwał, ale można się spodziewać dużo rozgrywek, robienia się w konia jak w suits tylko mniej poważnie i mam nadzieję że mniej proceduralnie.

ocenił(a) serial na 7
ShustyPL

Taki sobie ten pilot. Serial interesuje mnie przede wszystkim dlatego że gra w nim Damian Lewis. I na szczęście dał zdecydowanie radę w tym pilocie. Postać Chucka też dobra, ma facet nieco perwersyjne upodobania ;-). Dobrze że rozwiązali zagadkę z kim też się im oddaje ;-). Wendy nie zdziwię jak będzie coś z Axelem miała, mam jednak nadzieję że to będą normalniejsze akcje ;-). Ogólnie zapowiada się to nieźle i na pewno zobaczę choćby dla Bobiego. Choć Chuck też ciekawa postać.

ocenił(a) serial na 5
ShustyPL

Pilot nie zachwyca. Zdecydowanie na plus żona-psycholożka. Zresztą obie panie dały radę czego nie można powiedzieć o panach - Giamatti bez polotu, Lewis gra siebie. Obejrzę jeszcze kilka odcinków, chociaż przeczucia mam złe.

Campe

A mimo to już oceniłeś cały serial na 5... :)

Campe

edit: aś*

Campe

Dokładnie,dla mnie pilot również słabo wypadł a postacie,które gra Giamatti i Lewis średnio mnie przekonują ja sobie odpuszczam.

ocenił(a) serial na 7
aronn

Dla mnie serial jest dobrze zrealizowany i zagrany, niestety tematyka jest jak dla mnie nudna. No ale Damiana nawet oglądam...

WOLVERINE55

Damian idealnie tylko pasował do Homeland zaś w Billions mnie ewidentnie drażni.

ocenił(a) serial na 4
aronn

Porzucam po trzech odcinkach. Liczyłam że jeszcze coś się w nim rozkręci, niestety dalej równie nużący. Kompletnie mnie nie zainteresował ani nie wciągnął.
Nawet aktorsko jakiś taki niemrawy i bez polotu, jakby sami panowie nie wierzyli w sukces serii.

ocenił(a) serial na 7
Rejka

Może nie wierzą ale już po drugim odcinku zamówili drugi sezon...

ocenił(a) serial na 4
WOLVERINE55

Widać producenci wierzą bardziej od nich xD

ocenił(a) serial na 5
ShustyPL

corny as f uck