Bitwa samurajów

Ikusagami
2025
7,0 2,1 tys. ocen
7,0 10 1 2071
Bitwa samurajów
powrót do forum serialu Bitwa samurajów

Może warto dodać dostępność na Netflix. Jeszcze nie oglądałem, ale po niskich ocenach skłonny jestem obejrzeć. Od dłuższego czasu widzę, że ocena tutaj nie odzwierciedla prawdziwej wartości filmu.

ocenił(a) serial na 8
slawek1151_

Trafiłeś w sedno. Trolli Ci tutaj dostatek. Obejrzeli dwa filmy na krzyż i jadą z koksem aż furczy. Bo internet jest jak dżungla we mgle i każdy się tu czuje jak Predator w swoim kamuflażu: niewidzialny i nieuchwytny.

darex2709

Nie do końca z reguły im wyższa ocena tym lepszy serial ten ma 6.9 to jest prawie 7 to wcale nie tak mało jak jest 4-5 to z reguły jest na prawdę słaby nie podoba się prawie nikomu. Wszystko koło 6 to średniaki nigdy nie jest to coś co się mocno przebija ale niektórym się spodoba ze względu na tematykę która im podpasuje a od 7 do 8 bo 9 jako średniej raczej nie ma co najwyżej blisko 9 to już na prawdę kwestia gustu tak więc zazwyczaj interesuje się serialami powyżej 7 6.9 też mogę sprawdzić bo bez przesady ale już koło 5 na prawdę bardzo rzadko musi mnie opis zachęcić

ocenił(a) serial na 4
slawek1151_

"Może warto dodać dostępność na Netflix". Może warto by było użyć torrentów albo innej stronki niż płacić BLM'owskim i gay'owskim propagandystom.