PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 98 tys. ocen
8,8 10 1 97908
9,0 44 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

Obejrzałam chyba dwa odcinki a i tak jestem z siebie dumna, że udało mi się przebrnąć
przez aż tyle. Poczucie humoru bardzo wymuszone i na żenująco niskim poziomie.
Konwencja całego serialu również kiepska - w mojej opinii. Może się za szybko
zniechęciłam, może serial potem się rozkręca - nie wiem, ale szkoda tracić mi czasu na
tak kiepskie produkcje. W każdym razie jestem na nie.,

ocenił(a) serial na 9
ania9991

Nie zniechęcaj się po 1 sezonie. Ja też tak miałem że przerwałem w połowie 1 sezonu ale potem wróciłem i stanowczo nie żałowałem. A serial w dalszych sezonach po prostu miażdży nie pożałujesz jak przebrniesz przez 1 sezon;]

ocenił(a) serial na 9
ania9991

Mogę jedynie powiedzieć, że kolejne sezony robią się coraz lepsze. Jeśli nadal nie będzie się konwencja podobała, no to trudno. ;)

ania9991

IMO 1 sezon jest dziwny i poczucie humoru jest... "krępujące". Polecałbym każdemu rozpoczęcie od 2 sezonu. 1 to tylko strata 6 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
ania9991

Tak jak Bekane uważam że trzeba po prostu przebrnąć przez 1 sezon. Przerwałem w połowie, wróciłem, a 2 sezon już wciągnął mnie totalnie.

ania9991

1 sezon zaje tak jak reszta :P nie wiem czemu się go każdy czepia :<

ocenił(a) serial na 10
ania9991

ja przez przypadek wypozyczylem sezon 5 tego serialu bo tylko to bylo po angielsku a bylem za granica, i obejzalem a wrocilem do ogladania jak nie bylo nic innego do ogladania ,i powiem tak patrzac nawet na jeden caly sezon powiesz ze to jest troche powyzej sredniej ale zobaczylem calosc i wrocilem nawet po wczesniejsze odcinki i nie umiem znalesc serialu ktory jest tak fajny nawet w HIMYM nie ma takiego przywiazania do bohaterow . I jedyny serial ktory mozna powtarzac ogladanie i dalej sie cieszyc tym . Np w dwoch i pol totalnie mnie nie obeszło odejscie charliego a jak odchodzil michael scott ...

ocenił(a) serial na 7
ania9991

Powiem Ci, że ja obejrzałem z 6 odcinków i myślę sobie: "Boże albo ja nie mam poczucia humoru albo nie rozumiem tego. Ten serial to porażka." Ale na szczęście czym dalej tym lepiej :) A teraz oglądam już 9 serię s przyjemnością

ocenił(a) serial na 7
ania9991

Wersja amerykańska to marna namiastka brytyjskiego pierwowzoru. The Office UK to arcydzieło, The Office US to g*wno nie warte uwagi.

ocenił(a) serial na 10
borsukto

Tu akurat się nie zgodzę. Wersja brytyjska choć dobra nie urzekła mnie tak jak amerykańska. Remake od hamburgerów to jeden z niewielu wyjątków i wielka niespodzianka. I gdzie tu porównywać Geravisa do Carella. Oryginał przy genialnym Michael'u jest cienki jak jak sik pająka.

ocenił(a) serial na 10
ania9991

Nie no żadnego serialu nie mozna ocenic po dwóch odcinkach, to nawet tych marnych włatców much obejrzałem wiecej zeby stwierdzic ze są marni... OFFICE posiada niewatpliwie humor specyficzny ale akurat mi pasuje idealnie, to co w innych serialach było pokazywane sporadycznie tutaj jest w duzej ilosci i mimo to sie nie nudzi, wiele scen gdzie bohaterowie sa wprowadzeni w zażenowanie, wiele absurdu i głupot wymyslanych przez szefa z odcinka na odcinek coraz to mocniejszych. Myslisz sobie, poleciał ostatnio po maksie, a on przychodzi i przebija to znowu chociazby wpadajac do biura rzucajac sie an wszystko i robiac fikołki , krzyczac na koniec...PARKOUR bo sie zaduzo naogladał Davida Belle :) Został mi ostatni sezon i jestem poważnie zmartwiony:/

ocenił(a) serial na 4
Hawi

Paradoksalnie Włatcy Móch to nie jest taki głupi serial, też zawsze uważałam, że to dno dopóki nie zaczęłam uczęszczać na...antropologię kultury i o wiele więcej z niego zrozumiałam :D

ocenił(a) serial na 10
ania9991

...może, ale śmieszni i tak nie są :P

użytkownik usunięty
ania9991

That's what she said!

:D

ocenił(a) serial na 9
ania9991

A może po prostu, najzwyczajniej w świecie, nie masz poczucia humoru? :) Sie zdarza sie ;)