PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202887}

Biuro

The Office
2005 - 2013
8,8 99 tys. ocen
8,8 10 1 98625
8,9 51 krytyków
Biuro
powrót do forum serialu Biuro

To jest serial komediowy i powinien byc smieszny, a jest w większosci momentów po prostu żałosny. Objerzałem co prawda dopiero 2 odcinki, ale mam dosc. Odcinek trwa 20 minut a ja po 5 czekam az to sie w koncu skonczy, przez 40 minut ktore dotychczas obejrzalem były moze ze 3 smieszne motywy, a reszta probwala byc smieszna ale zamiast tego przybliza mnie do moją myszke w kierunku wyłącznika. Aktorstwo jest niezle, ale niestety sam film strasznie zawodzi. 3/10

ocenił(a) serial na 10
John_Travolta

Polecam obejrzec do konca sezonu! serial sie rozkreca!! z kazdym odcinkiem jest coraz lepszy! Wysokie noty sa dlatego ze to jest kapitalnz serial. Po prostu!
Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
John_Travolta

Ten serial to nie typowy sitcom komediowy. Ma też dość specyficzny humor. Satyra, przekolorowanie, przekontrastowanie cech bohaterów - to właśnie sprawia, że jest śmieszny :) Wiadomo, że nie każdemu podchodzi ten rodzaj humoru, tak jak np. nie każdy lubi humor w stylu Mumio.
Dla mnie The Office jest genialny i jest doskonałą odskocznią od głupawych komedyjek czy seriali.

ocenił(a) serial na 10
John_Travolta

Dokładnie - trzeba pooglądać kilka odcinków, żeby wczuć sie w klimat. Ja już na czwartej serii i mogę powiedzieć tylko jedno - genialny serial.

ocenił(a) serial na 10
warkacity

racja na poczatku tez mi sie srednio podobal ale z kazdym kolejnym odcinkiem coraz bardziej sie zakochiwalem w nim i teraz z niecierpliwoscia czekam na 10 kwietnia :D