To jest serial komediowy i powinien byc smieszny, a jest w większosci momentów po prostu żałosny. Objerzałem co prawda dopiero 2 odcinki, ale mam dosc. Odcinek trwa 20 minut a ja po 5 czekam az to sie w koncu skonczy, przez 40 minut ktore dotychczas obejrzalem były moze ze 3 smieszne motywy, a reszta probwala byc smieszna ale zamiast tego przybliza mnie do moją myszke w kierunku wyłącznika. Aktorstwo jest niezle, ale niestety sam film strasznie zawodzi. 3/10
Polecam obejrzec do konca sezonu! serial sie rozkreca!! z kazdym odcinkiem jest coraz lepszy! Wysokie noty sa dlatego ze to jest kapitalnz serial. Po prostu!
Pzdr.
Ten serial to nie typowy sitcom komediowy. Ma też dość specyficzny humor. Satyra, przekolorowanie, przekontrastowanie cech bohaterów - to właśnie sprawia, że jest śmieszny :) Wiadomo, że nie każdemu podchodzi ten rodzaj humoru, tak jak np. nie każdy lubi humor w stylu Mumio.
Dla mnie The Office jest genialny i jest doskonałą odskocznią od głupawych komedyjek czy seriali.
Dokładnie - trzeba pooglądać kilka odcinków, żeby wczuć sie w klimat. Ja już na czwartej serii i mogę powiedzieć tylko jedno - genialny serial.