PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708487}

Bloodline

2015 - 2017
7,2 9,3 tys. ocen
7,2 10 1 9260
8,0 4 krytyków
Bloodline
powrót do forum serialu Bloodline

https://www.youtube.com/watch?v=jYm0bAHZ7iY

ocenił(a) serial na 9
pogodno_2

finał jest i zdecydowanie trzyma formę świetnej końcówki sezonu drugiego... kawał dobrej serialowej roboty... duszny, ciężki klimat przygniata coraz bardziej...

jimi7

Masz na myśli trzeci sezon? Ten, który wchodzi dziś?

ocenił(a) serial na 9
pogodno_2

yep, ale miałem okazję tylko pierwszy epizod obejrzeć... resztę dopiero na koniec tygodnia planuję...

ocenił(a) serial na 8
pogodno_2

Trzeci sezon to totalna porażka. Absurd goni absurd. Tak zepsuć taki świetny serial:(

mbutterfly

Błagam, nie nastawiaj mnie tak negatywnie!!! Ja po pierwszym odcinku, więc daj, i sezonowi i wiernej fance serialu, szansę ;)

ocenił(a) serial na 9
pogodno_2

Ja jestem na 9 i mi się podoba, może nie ma rewelacji ale nie jest zle.

maagdaa1

Ja po piątym, zdecydowanie na tak. Czuję się (znowu) totalnie wciągnięta w tę gęstą, czasem nieznośną atmosferę. Byłam, jestem i zamierzam pozostać fanką absolutną serialu ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

Nie jestem pewien ile odcinków ma sezon finałowy - 9 czy 10?

SPOILERY

Odcinek numer 33 (s03e09) to chyba finał. John podchodzi na molo do Nolana. Uśmiecha się. Czy to jest finał?

Odcinek wcześniejszy to wizje Johna, halucynacje, urojenia. Sporo Danny'ego.

Moja ocena trzeciego sezonu niezbyt pozytywna. Niespójnie, chaotycznie, odcinki z wizjami Johna pojawiają się ni stąd ni zowąd i burzą harmonię opowieści, która ostatecznie nie wiadomo do czego zmierza.

per333

Sezon ma dziesięć odcinków, ja jeszcze przed finałem. Póki co, bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, że tak będzie do końca ;)

ocenił(a) serial na 8
per333

te wizje to na skutek niedotlenienia mózgu - Johnowi się miesza. Kompletnie do mnie to nie przemawia..

ocenił(a) serial na 8
per333

Odcinek 33 to s03e10, a nie 9. i tak - oczywiście jest to finał.