PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708487}

Bloodline

2015 - 2017
7,2 9,3 tys. ocen
7,2 10 1 9336
8,0 4 krytyków
Bloodline
powrót do forum serialu Bloodline

Są już ostatnie napisy do 3 odcinków, a więc zaczynamy finał ;) dziekujemy dla tlumaczy

Freddie

naprawde nikt nie oglada tego serialu? nikt nie podzieli sie opiniami? :D

ost odcinek fajny. jest fabula na 2 sezon, ale mometn jak John byl przesluchiwany na policji i opowiadali historyjke czekalem tylko "ale John, popelniles jeden blad..." szkoda . jednakze mocne 8/10

Danyyego postac mistrzowska.

ocenił(a) serial na 10
Freddie

gdize masz te napisy??????

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

z napisami są na serialeonline\

kamas_web

Na n24

ocenił(a) serial na 9
Freddie

oglądamy, oglądamy..... :)
Serial - mistrzostwo (przynajmniej w mojej skromnej opinii). Na drugi sezon czekam z niecierpliwością, ciekawa jestem jak poprowadzą wątek syna Dannyego, tym bardziej, że to chyba on widział braci w domku ojca.
Postać Danyego przedstawiona i zagrana została rewelacyjnie, zresztą jak większość postaci w tym serialu.

dominikah1_filmweb

mnie akurat jakos 2 sezon nie interesuje. to ze stary detektyw czegos sie dowiedzial i ze mlody widzial johna i kevina w domu ojca w miami. akurat postac Danny mnie przykuwa w tym serialu. poznalismy cala historie i przeszlosc. to bylo dla mnie clue serialu. plus omamy Dannyego widzacy i gadajacy ze swoja siostra Sarah.

ocenił(a) serial na 9
Freddie

Danny to była najjaśniejsza gwiazda serialu, to nie ulega wątpliwości.
Ale wiesz, jakoś ciekawi mnie jak dalej się to wszystko potoczy, choć bez wspomnianego wyżej bohatera to już nie będzie to samo.

ocenił(a) serial na 8
dominikah1_filmweb

Świetny serial! Chyba wszystko co wychodzi spod rąk Netflixa jest dobre. Danny jest wspaniale napisaną postacią, pod koniec gardziłam nim bardziej, niż brukselką za dzieciaka. Matka też mi się podoba. Jak stworzono postać, taka niby beztroska, ślepa, a wszystko pod siebie. Rewelacja.

ocenił(a) serial na 8
Freddie

Wspaniały serial! Trzymał w napięciu do ostatniej chwili, mieszał w głowie :) jednak drugi sezon może nie być taki świetny, Danny to był gość! Wspolczulam mu ale jednocześnie bałam się go i tego jakie emocje w ludziach wyzwala. Ciekawa jestem co pokażą nam w 2serii ale jakoś nie spodziewam się cudów od emo nastolatka i podstarzalego detektywa :)

ocenił(a) serial na 8
Camilllla

a ja nie dałam rady przebrnąć przez jego manierę i czekałam, aż go usuną. John był fajnie zagrany

ocenił(a) serial na 10
Freddie

bez Dannyego nie obejrzę drugiego sezonu. najlepsza postać

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

Może będzie się pojawiał w retrospekcjach??

ocenił(a) serial na 10
dominikah1_filmweb

moim zdaniem fabuła serialu dużo lepiej by się potoczyła gdyby to Danny zabił John'a. Gra aktorska tego człowieka Dannego) to po prostu mistrzostwo świata. Uśmiercenie takiego bohatera to strzał w kolano dla tego serialu bo to on ciągnął tą serie...

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

zgadzam sie z Tobą w 100%. Mendelsohn zagrał rewelacyjnie. Gdyby nie jego kreacja serial mogłabym ocenić na 7. Jego śmierć (mimo, że stanowiła podstawę fabuły) była głupotą. W pewnym momencie miałam nadzieję, że podniesie się z tej wody i załatwi Johna.
ale z ciekawości następny sezon zacznę oglądać

ocenił(a) serial na 5
dominikah1_filmweb

Ja dociągnęłam do końca sezonu wyłącznie z powodu postaci Danny'ego, któremu kibicowałam do końca (mimo, że okazał się niezłym sukinsynem ;-)
Może z ciekawości zerknę na następny sezon, ale rewelacji się nie spodziewam.

ocenił(a) serial na 9
bumcykcyk

Serial naprawdę dobry akcji prawie nie ma ale ma w sobie ten klimat .. i to wszystko co zabiera nas w podróż... wątek psychologiczny wyśmienity !!! Sądzę że drugi sezon wprowadzi dużo zamieszania :) ale go nie skreślam bo wątki można w nieskończoność wymyślać :)

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

Bez przesady Kyle Chandler w roli Johna również spisał się na medal.. Po prostu inny to rodzaj bohatera. Co do zabicia Johna przez Danniego uważam za głupie bo wtedy co bybyło? Zrobiłby się thiller / kryminał.. Już nie byłoby tej relacji i pokazanych losów rodziny.. Każdy by szukał zabójcy Johna i zrobiłby się z tego CSI.

Szkoda Danniego ale ktoś musiał zginąć.. Niestety.. Tak się potoczyły losy i wydarzenia w rodzinie, że musiało dojść do tragedii.

ocenił(a) serial na 10
Azazell

Chodzi mi o postać Dannego która była super ale również o aktora który go grał. Ben Mendelsohn zagrał go fenomenalnie. W sposób niesamowity zagrał postać, która przez całe życie czuła się odrzucona przez rodzinę (szczególnie ojca który go praktycznie nienawidził) oraz jak się okazało pod koniec miał również żal do matki która wg niego nigdy go nie broniła tylko brała stronę ojca. Fajnie to zagrał. Postać Dannego na wierzchu "wszystko super w porządku jest okej" a jak się okazało był to człowiek można powiedzieć zniszczony psychicznie i z bardzo wielkim ciężarem, który był z nim przez całe życie. Jak oglądałem ten serial to zrobiłem wielkie "ŁAŁ" ale było to spowodowane głownie postacią Dannego

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

No zgadzam się.. W ogóle świetnie zagrali wszyscy a danny się wyrożnia bo znakomicie ją odegrał..

W 2 sezonie znów zobaczymy Danniego.. Zostało to już ujawnione ale to pewnie w jakiś retrospekcjach.. Niby twórcy mówią, że będzie bardzo często występował.

Do serialu dołączy John Leiguzamo :)

ocenił(a) serial na 10
Azazell

Bardzo fajnie, że będą retrospekcje z Dannym. Trochę mnie uspokoiłeś :D

ocenił(a) serial na 9
kamas_web

Nie ma sprawy.. Ja też i moi rodzice również odetchnęli z ulgą o jego powrocie w 2 sezonie :D

Azazell

Musiał zginąć? Bez jaj. Koleś nie skrzywdziłby muchy (co widać na przykładzie Janey, której nie byłby w stanie zrobić nic złego). Pomijając samoobronę, ale to inna kwestia. Rodzinka okazała się największym przekleństwem w jego życiu. Najpierw latami chronili jego kata i zaprzeczali jego krzywdzie, odrzucali (nawet gdy się starał), kazali wiecznie wyjeżdżać, wyrzucili z systemu rodzinnego, a potem go zabili - wszystko po to, by chronić swoje dobre imię. Jakieś jaja.

ocenił(a) serial na 6
ceciliadiana

Zgadzam się. Tutaj ta rodzina jest zła. Wiem że to film ale współczułam Danniemu i smutno mi było gdy John go zabil

Freddie

Poszukuję finałowego odcinka z napisami. Przeszukałem prawie wszystkie strony i nic. Linki są, ale niedziałające. Ktoś coś?

jacob_filmweb

nauczcie sie korzystac z torrentow ! tam ZAWSZE! wszystko jest ;)

Freddie

W zasadzie już znalazłem. Dzięki.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

możesz podać gdzie? bo tez szukam

mishtico

ja 13 odcinek ściągnąłem z internetu, nie wiem już teraz z jakiej strony, nie mogę znaleźć..