Muszę napisać parę słów o tym wybitnym serialu. Jestem zaskoczony i zarazem zszokowany! Serial jest po prostu genialny! Obejrzałem go w 3 dni (1 sezon - 13 odcinków) i aż brak mi słów. Niesamowicie interesujący i ambitny scenariusz, a klimat serialu powala na kolana. Dobór aktorów oraz cała otoczka zasługuje na oscara! Zresztą zdziwiłem się, że film właściwie nie jest tak popularny? Albo się mylę. W necie zbiera bardzo dobre noty.
Niby zarys fabuły nie zapowiadał się aż nadto interesująco bo ogólnie fabuła opowiada historię pewnej rodziny na Florydzie i ich tajemnicami, które wychodzą na jaw gdy do domu wraca "czarna owca".
Co wyróżnia serial? Bohaterowie i ich wątki psychologiczne.. Bohaterowie Mają swoje wady i zalety, postępują źle i dobrze, ale co najważniejsze to to, iż są momenty kiedy chcemy im współczuć lub całkowicie odwrotnie - wpierdzielić (mówiąc grzecznie :P)
Polecam i jeszcze raz polecam. Przyznam szczerze, że to prawdopodobnie jeden z najlepszych seriali ostatnich lat a może i dekady? Wspaniale, że Netflix będzie kręcił 2 sezon i oby trzymał ten sam poziom co pierwszy.
Moja ocena 1 sezonu - 9.5/10