Ten serialik jest tak nudny że nie wiem,do Simpsonow sie nawet nie umywa.Prawie nie ma sie z czego śmiać i ta graffika.A dzieciaki tego Bobba są żałosne jakas trans nei wiem,śmierdzący chlopak nagrywajacy wszystkie odgłosy,plus zwariowana córeczka w króliczych uszach.Ten serial jest dobry co najwyżej dla tępych amerykanów
To szalenie zabawne, że istnieją ludzie, którzy fakt, iż czegoś nie rozumieją tłumaczą sobie tym, że jest to kierowane do jeszcze głupszych osobników od nich samych, w tym wypadku "tępych amerykanów" :)
Pozdrawiam fanka żałosnego Boba i życzy kolejnych uniesień oraz wzruszeń podczas oglądania Toy Story, Statku Widmo czy Tarzana :)
Po pierwsze ten serial trzeba oglądać w oryginalne , nie z polskim tłumaczeniem ponieważ jest pełen gier słownych. Najpierw też by wypadało umieć angielski a potem dodatkowo go jeszcze zrozumieć, a sądząc po sposobie wypowiedzi powyżej z tym było by trudno bo jak widać inteligencją to Pan/Pani nie grzeszy, nazywanie tego serialu nudnym tym bardziej świadczy o głupocie komentującego. Humor jest specyficzny i jak dla mnie nawet lepszy od tego z Simpsonow. Pozdrawiam użytkowników tumblra, którzy są zaznajomieni z tego typu humorem i oglądają ten serial :)
To prawda, w oryginale ten serial pełen jest żartów i rewelacyjnych gier słownych które bardzo łatwo utracić w tłumaczeniu. Zrobiłam na razie napisy do jednego z odcinków (03x21 Boyz 4 Now) i zajęło mi to cały dzień, żeby jak najlepiej oddać wszystkie żarty, rymy i animozje. :D Jeden z najśmieszniejszych seriali animowanych ostatnimi czasy! :)