PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551140}
7,4 2,3 tys. ocen
7,4 10 1 2298
Bob's Burgers
powrót do forum serialu Bob's Burgers

Nuddaaa

ocenił(a) serial na 3

Ten serialik jest tak nudny że nie wiem,do Simpsonow sie nawet nie umywa.Prawie nie ma sie z czego śmiać i ta graffika.A dzieciaki tego Bobba są żałosne jakas trans nei wiem,śmierdzący chlopak nagrywajacy wszystkie odgłosy,plus zwariowana córeczka w króliczych uszach.Ten serial jest dobry co najwyżej dla tępych amerykanów

ocenił(a) serial na 9
grabi88r

To szalenie zabawne, że istnieją ludzie, którzy fakt, iż czegoś nie rozumieją tłumaczą sobie tym, że jest to kierowane do jeszcze głupszych osobników od nich samych, w tym wypadku "tępych amerykanów" :)

Pozdrawiam fanka żałosnego Boba i życzy kolejnych uniesień oraz wzruszeń podczas oglądania Toy Story, Statku Widmo czy Tarzana :)

ocenił(a) serial na 3
SmielingJack

Ależ dziękuje,nie o mieszkam jeszcze raz obejrze w/w tytułów

ocenił(a) serial na 8
grabi88r

Ja pierdzielę, "nie o mieszkam", jaki baran...

ocenił(a) serial na 3
aes_sedai

Pff...rzeczywiscie super bład wychwyciłes -gratuluje spostrzegawczosci.

ocenił(a) serial na 9
grabi88r

Po pierwsze ten serial trzeba oglądać w oryginalne , nie z polskim tłumaczeniem ponieważ jest pełen gier słownych. Najpierw też by wypadało umieć angielski a potem dodatkowo go jeszcze zrozumieć, a sądząc po sposobie wypowiedzi powyżej z tym było by trudno bo jak widać inteligencją to Pan/Pani nie grzeszy, nazywanie tego serialu nudnym tym bardziej świadczy o głupocie komentującego. Humor jest specyficzny i jak dla mnie nawet lepszy od tego z Simpsonow. Pozdrawiam użytkowników tumblra, którzy są zaznajomieni z tego typu humorem i oglądają ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
jettchick

To prawda, w oryginale ten serial pełen jest żartów i rewelacyjnych gier słownych które bardzo łatwo utracić w tłumaczeniu. Zrobiłam na razie napisy do jednego z odcinków (03x21 Boyz 4 Now) i zajęło mi to cały dzień, żeby jak najlepiej oddać wszystkie żarty, rymy i animozje. :D Jeden z najśmieszniejszych seriali animowanych ostatnimi czasy! :)

PachnacaGrzechem

Bardzo chętnie bym obczaiła te twoje napisy, gdzieś coś? :)
Uwielbiam "Burgery Boba"!

grabi88r

zaczalem niedawno ogladac na fox hd i dalem sobie spokoj po 4 odcinkach

grabi88r

Dla mnie jest bezkonkurencyjny <3 swieży, niezblazowany, taki po dziecięcemu radosny. Simpsony takie były na samym początku. Teraz niestety cała reszta seriali animowanych to albo polityka, albo żarty kloaczno-waginalne, albo nawiązania do filmów. A to jest wlasnie takie dobre, bo odstaje od reszty